Oulun Intiön kappelin korjaustyö alkaa ensi kuun alkupäivinä.
Juhlaviikkojen tapahtumien ketjun aloittaa 2.marraskuuta kello 18 arkkitehti Sampo Valjuksen esitelmä. Valjus pohtii vuonna 1985 tehdyn remontin merkitystä Vanhan kappelin ulkoasulle ja toiminnalle.
Rasvamonttu hulluttelee tällä kertaa Kerälänkylällä Siikalatvan Rantsilassa. Päätirehtöörinä tempuissa toimii Kokkosen Aapeli, jonka vinkeet ovat tulleet tutuksi kylällä ja jopa valtakunnallisten tv-uutisten loppukevennyksistä. Esimerkkeinä mainittakoon mm. pari pääsiäistä sitten noidanluudalla pyöriminen Hitachi kaivinkoneessa ja äänennopeuteen pyrkiminen kuumennetulla paineilmasäiliöpotkukelkalla :) Tämä herra on myös aikanaan laskenut kesän kunniaksi Taunuksen vesille ja Pösön räjähtämisen ja palamisen puolestaan aiheutti erikoinen "sähköhäiriö". Leipätyönä mestarilla on ollut maanviljely sekä lihakarjanhoito ja hullut tempaukset puolestaan toimivat raskaan työn tärkeänä vastapainona.
Oulun keskustan läheisyydessä sijaitsevan Hupisaarten kesäteatterin tarjonnassa nähdään noin satakunta esitystä.
Kajaanin, Laurean ja Hämeen ammattikorkeakoulujen kehittämä oppimispeli Learning Life-Mysteeri 24/7 on valittu parhaaksi suomalaiseksi oppimisratkaisuksi.
Caverionin, Microsoftin ja Oulun kaupungin ensi syksynä järjestämässä Suomen energiaviisain koulu -kilpailussa haastetaan peruskoululaiset miettimään pelin keinoin energiaviisaamman lähiympäristön rakentamista.
Oulun Intiön kappeli ja krematorio kärsivät savuvahingoista varhain tänä aamuna.
Pauliina Mathlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Kaustisen kansanmusiikkijuhlien avajaisjuhlassa eilen jaettiin mestarikansantanssijan arvonimi ja nimettiin neljä mestaripelimannia.
Osuuskauppa Arina remontoi kauppakeskus Zeppelinissä sijaitsevan Prisman hypermarketiksi.
Sähkönjakelu keskeytyi eilen illalla Oulussa Kaukovainion alueella.
Oulun Kärpät hävisi eilen Tampereella pelatun jääkiekon miesten suomenmestaruusliigan seitsemännen puolivälieräottelun Tampereen Ilvestä vastaan jatkoajalla maalein 2-1.
Kansantanssi- ja kansanmusiikkikentän tunnustukset oli tarkoitus jakaa viime kuussa Folklandia-risteilyllä, mutta se jouduttiin koronan vuoksi peruuttamaan.
Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa ensi syksynä.
Oulun ja Kemin välillä katkennut valokuitukaapeli vaikuttaa rautateiden liikenteenohjauksen tietojärjestelmiin
Peliviikon koordinaattori Tommi Tossavaista Kansallisesta audiovisuaalisesta instituutista haastattelee Jussi Häkkilä.