Uusimmat

Kilpailuun osallistui monipuolisesti ehdotuksia eri puolelta Suomea ja eri teemoista. Kilpailussa palkittiin ehdotuksia viidessä eri sarjassa. Kilpailun tavoitteena oli nostaa esiin nykyistä monipuolisemmin luonnon ja luonnontuotteiden mahdollisuuksia myös matkailussa.
Hannele Haraldia haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu Sinfonian markkinointivastaava Heli Perkkiö vieraili Pookin iltapäivässä.
Oulun kolme yksityistä taidegalleriaa, Galleria kajaste Kajaaninkatu, Neliö-Galleria ja Galleria kajaste Uusikatu yhdistivät voimansa ja toivottavat oululaiset tervetulleiksi kerran kuukaudessa pidettäville Galleriakävelylle.
Oulun Osuuspankki luovutti eilen 10 000:n euron Taitaja-stipendin baritoni Tomi Punkerille Oulusta.
Raahen kulttuuripalvelupäällikkö Piritta Rossia haastattelee Jussi Häkkilä.
Museokortin käyttöönoton jälkeen museot ovat rikkoneet kaikkien aikojen kävijäennätyksen kahtena peräkkäisenä vuotena. Vuonna 2016 museoissa vierailtiin 6,6 miljoonaa kertaa, 2017 peräti 7,1 miljoonaa kertaa. Aiemmin 2000-luvulla museoissa vierailtiin keskimäärin 5,2 miljoonaa kertaa vuodessa. Kehitysjohtaja Seppo Honkasta haastatteli Paavo Törmi
Museovirasto on jakanut 113 700 euroa aineettoman kulttuuriperinnön sopimuksen mukaisiin yhteistyö- ja kehittämishankkeisiin yhteisöille, kansalaisjärjestöille ja muille tahoille.
Mari Ylikärppää ja Esa Mathlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Jussi Häkkilä piipahti paikan päällä Raahen teatterilla ja koppasi haastatteluun teatterinjohtaja Toni Kettukankaan.
Festivaalin taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuosi 2018 oli Kokkolan kaupunginteatterissa katsojalukujen perusteella varsin onnistunut, sillä teatterissa kävi 19400 katsojaa.