Uusimmat

Voitot tuli Kenosta ja Kaikki tai ei mitään -pelistä.
Jari Janssonilta kysytään lähes päivittäin avaako hän kesäksi taas oman kesägalleriansa Raaheen. Jari lupaa päätöksen vielä ennen lomakauden alkua. Viimeistään kesäkuun alussa.
Pattijoen Jokelassa pääpaikkaansa pitävä Tuupa Records Oy on koko Suomessa toimiva monipuolinen AV-alan yritys.
Leinosen Opinnäytetyö on keskittynyt teräsrakenteiden palosuojaukseen. Arviointiraadin mukaan työ on erinomaisesti ja helposti hyödynnettävissä työelämässä.
Nuorisoseurojen suurtapahtuma on vuoden merkkitapaus kunnassa.
Suurimman summan 24000 euroa sai Torniossa Tornion vanhemman aseman ja Valtion rautatiealueen rataliikennehalli, vanhemman osan julkisivujen kunnostukseen ja maalaukseen.
Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali järjestetään ensi vuonna jo 37. kerran. Tapahtumalle on nyt käynnissä teoshaku. Kyseessä on Suomen vanhin festivaali nuorelle yleisölle
Pekka Jaatinen toteutti vihdoinkin nuoruuden unelmansa ja julkaisi oman runoteoksensa. Nuoruudessa orastanut haave ja unelma kirjailijan ammatista meinasi kuitenkin kuolla jo ensimmäiseen yritykseen.
Oulun kirjailijaseura alkaa jakaa vuosittain uutta Botnia-palkinnoksi nimettyä kirjallisuuspalkintoa. Palkinto on arvoltaan 10 000 euroa.
Radio pookin aamussa vieraillut arkkitehtuuria opiskeleva Teea Uusimäki haluaisi kaupunkien keskustojen heräävän elämään. Kokkolasta kotoisin oleva tuleva arkkitehti arvostaa kaupunkien keskustoissa viihtyisyyttä ja vihreyttä.
Valinnassa painotettiin Suomi 100-vuotta teeman mukaisesti yhdessä tekemistä. Yhteisöllisyyden lisäksi SuperParkin menestyminen liittyy vahvasti myös Suomen viennin lisäämiseen.
Ari Kettukankaan haastateltavana tutkija Kaija Sepponen.