Uusimmat

Reilu 50 000 ihmistä Suomessakin kuuluu ns. superfanien kasvavaan joukkoon. Ilmiötä ruokkii mm. some. Tanssimusiikin faneista superfaneja on vaikea löytää, mutta entäpä tulevaisuudessa? Tullaanko myös tanssiorkestereilla ja-artisteilla nähdä omia maksullisia some sisältöjä? Paavo Törmin haastattelussa johtava tutkija Kari Tervonen.
Ensi-ilta on suurella näyttämöllä 5. huhtikuuta.
Pirkko-kulttuuripalkinnolla halutaan huomioida henkilö, joka on edistänyt kulttuurin ja taiteen asemaa sekä alan yhteistyötä Oulun seudulla ja joka on tuonut laajaa näkyvyyttä pohjoiselle kulttuurille ja taiteelle.
Soittoniekkaa jututtaa Ari Kettukangas.
Luontoaiheinen teos sijaitsee kuusikerroksisen kiinteistön päätyseinässä osoitteessa karvarinaukio 12.
Jukka "Ingo" Ingerttilää jututtaa Ari Kettukangas.
Jussi Rasinkangasta haastattelee Ari Kettukangas.
Ari Kettukankaan jututettavana Pertti ja Kaisu Vuori.
Teatterilla on satsattu kahvilatoiminnan lisäksi myös visuaalisesti monipuoliseen miljööseen.
Ari Kettukankaan jututettavana Härkäjuhla toimikunnan puheenjohtaja Antero Mustakangas.
Suomen Tanssinopettajain Liiton Seuratanssijaoksen puheenjohtaja Ulpu Jarva oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä kertomassa Tanssin alkuun -hankkeesta. Foksin ja fuskun alkuun pääsee nyt maksuttomilla kursseilla ympäri Suomen.
Torit tuovat elämää kaupunkien keskustoihin. Pookin kuuluvuusalueellakin on runsaasti edelleen vireitä toreja, joissa vuosikymmeniä asiakkaita ovat palvelleet tutut kasvot. Tänä kesänä tulee kuluneeksi 40 vuotta, kun Anne Junnila aloitti torimyyjänä Kokkolassa vihannesten myynnillä. Sittemmin hän on siirtynyt yrittäjänä marjanmyyntiin sekä torikahvila- ja jäätelökioskitoimintaan. Kokkolassa on vahva keskiviikkojen iltatoriperinne ja tänään illalla Anne Junnila juhlistaa vuosikymmeniään torimyyjänä järjestämällä torille ohjelmaa kaikille avoimen ja maksuttoman yhteislaulutilaisuuden merkeissä. Yhteislaulutilaisuutta tähdittää mm. TT Purontaka. Mitä Tapsalle kuuluu ja millainen kesä on tähän asti ollut?