Uusimmat

Teatterinjohtaja Juha Vuorista haastattelee Ari Kettukangas.
Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati on valinnut oulunsalolaissyntyisen laulaja Saara Aallon vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.
Lapissa kuvataan syksyllä ja tulevan vuoden aikana suomalaisen MRP Matila Röhr Productionsin, ranskalaisen Borsalino Productionsin sekä norjalaisen Film Farmsin yhteistuottama kokoperheen elokuva Poron vuosi.
Ari Kettukankaan jututettavana projektityöntekijä Marja Loponen.
Oulun taidemuseo kartoittaa Oulussa syntyneiden ja vaikuttaneiden taiteilijoiden Sigrid Lehrbäckin, Aino Allin, Esteri Tuomisen, Aino Monosen, Lyyli Kaurilan ja Aira Hellaakosken elämää ja tuotantoa.
Kuvassa Eero Lampisen valmis teos Kemissä.
Paavo Törmin vieraina eilen vierailleet Anne-Maria Sirviö ja Arto Lukkari järjestävät ensi sunnuntaina Oulaisissa hyväntekeväisyyskonsertin.
Viisaan liikkumisen työpaja järjestetään Oulussa tiistaina klo 16-19.
Oulun juhlaviikot koostuu kahdeksasta eri festivaalista ja Oulun juhlaviikkojen omista tuotannoista.
Puolet Wanhasta Jaguaarista, eli laulaja Lasse ja kitaristi Pauli, vieraili aamulla Paavo Törmin vieraana Radio Pookin aamussa. Kuuntele ohesta poikien aamuisia mietteitä.
Tänään 15.9. vietetään maailmanlaajuisesti oluen vastuullista nauttimista korostavaa päivää (Global Beer Responsibility Day). Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on jo vuosia puhunut alkoholin kohtuukäytön puolesta kännikulttuuria vastaan. Vastuullinen alkoholinkäyttö on teemana liiton Kohtuullisesti.fi-sivustolla, joka tarjoaa myös alustan kohtuulliselle alkoholikeskustelulle. 
Ylivieskan ensimmäinen tanssifestivaali Tanssi-Festivo käynnistyi eilen ikäihmisille tarkoitetulla tanssituokiolla. Tavoitteena oli kokonaisvaltainen taide- ja liikehetki, joka virkistää niin kehon kuin mielen.