Uusimmat

Toiminnanjohtaja Hanna Hautalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana Kuivaniemen nuorisoseuran puheenjohtaja ja markkinoiden päällysmies Raimo Ikonen.
Finaalissa kuultiin yhteensä kymmentä laulajaa ja tämän jälkeen tuomaristo valitsi Superfinalistit eli kruunusta kisaavat kaksi mies- ja kaksi naislaulajaa. Tuoreiden Tangokuninkaallisten lisäksi superfinaaliin itsensä lauloivat Laura Lindell ja Kullervo Kauppi.
Ari Kettukankaan jututettavana Pentti Sallilla.
Anne ja Paavo Vuoti ovat toimineet aktiivisesti Yppärin kyläyhdistyksessä yli kymmenen vuoden ajan. Heidän aikanaan on järjestetty monenlaisia tapahtumia ja aktiviteetteja sekä muiden yhdistysten sponsorointia. Molemmat ovat perustelujen myötä myös erittäin auttavaisia kyläläisiä.
Eilen julkaistu THLn jätevesitutkimus paljastaa, että kokaiinin käyttö on lisääntynyt myös Oulssa ja Rovaniemellä. Kemissä huumausaineiden käyttöä on saatu vähentymään.
Pudasjärvellä 28.6.–1.7. järjestettävien Suviseurojen odotetaan aiheuttavan useana päivänä liikenteen jonoutumista. Tapahtumaan arvioidaan saapuvan reilut 9000 asuntovaunua tai -autoa, minkä lisäksi liikenteessä näkyvät tapahtumaan saapuvat henkilö- ja linja-autot. Enimmillään seura-alueella on lauantai-iltapäivällä lähes 20 000 ajoneuvoa, kun mukaan lasketaan myös päiväkävijät.
Nuoret juhlivat viikonloppuna koulujen päätöstä eri puolilla Suomea. Myös nuorisotoimet jalkautuvat juhlivien nuorten joukkoon viikonloppuna.
Siirtolapuutarhat ovat urbaaneja viherkeitaita, jotka tuottavat iloa ja elämyksiä kaikille kaupunkilaisille. Yleensä siirtolapuutarhat ovat puistoaluetta, jonne kuka tahansa voi mennä ihailemaan kukkaloistoa. Palstat ovat kuitenkin viljelijöiden yksityisaluetta, joten niille voi mennä vain kutsusta. Mökki siirtolapuutarhassa on myös monen suomalaisen unelma. Siirtolapuutarhaan houkuttelee niin helppo tavoitettavuus, kuin naapureista saatava turvakin. Paavo Törmi soitteli Pookin aamusta Suomen siirtolapuutarhaliiton hallituksen puheenjohtajalle, Pertti Laitilalle ja kysyi mikä siirtolapuutarhassa kiinnostaa.
Maaseudun Sivistysliitto hakee taiteilijoita toteuttamaan paikkasidonnaisia ympäristötaideteoksia Oulun maaseutualueelle Sanginjoen, Sanginsuun ja Lapinkankaan kyliin.
Uudet Tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella lauantaina 13. heinäkuuta.
Voittajan valitsee tänä vuonna piispa Mari Leppänen finalistien joukosta. Voittaja julkistetaan perinteiseen tapaan Turun kirjamessuilla 5. lokakuuta.