Uusimmat

Ari Kettukankaan jututettavana Oijärven nuorisoseuran puheenjohtaja Seppo Tuohino.
Tunnustus jaettiin Pudasjärven Koskenhovilla torstaina pidetyssä liiton kevätkokouksessa.
Elevent Groupilta vastaava tuottaja ja shown puvustaja Helena Ahti-Hallberg oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Suomen Nuorisoseurat palkitsee vuosittain ansioituneita nuorisoseuralaisia ja nuorisoseuroja valtakunnallisin tunnustuksin. Tänä vuonna Vuoden Nuorisoseura-, nuorisoseuralainen-, nuori nuorisoseuralainen- ja vastuullisuusteko -tunnustukset jaettiin Nuorisoseurapäivän juhlassa perjantaina.
Suvi Westin ja Anssi Kömin ohjaama Máhccan - kotiinpaluu voitti parhaan dokumenttielokuvan Jussi-palkinnon. Elokuvan on tuottanut Janne Niskala, jonka oululainen tuotantoyhtiö Vaski Filmi Oy on erikoistunut luovien dokumenttielokuvien tuottamiseen.
Esitykset valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmukseen on valittu.
Martti Lehtelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Rajakauppa Suomen ja Ruotsin rajalla on vuosien saatossa muuttunut. Ennen haettiin peruselintarvikkeita, kuten voita ja sokeria, tänään ostoskorit täyttyvät limpsasta, energiajuomista ja karkeista. Yksi maailman suurimmista karkkikaupoista, Candy World, löytyy Haaparannalta. Candy World myykin nyt kevään lomaviikkojen aikana jopa 7000-10 000 kiloon irtokarkkeja viikossa. Candy Worldin myymäläpäällikkö Maarit Nyman-Pitkästä Pookin aamussa haastatteli Paavo Törmi.
Olosuhteet hellivät hiihtolomalaisia parhaillaan Suomen Lapissa. Pookin aamusta Paavo soitteli Visit Ylläksen toimitusjohtajalle Kati Vehmakselle ja tiedusteli mitä kaikkea on tarjolla lomalaisille Ylläksen alueella.
Taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Taide- ja kulttuuriavustuksia oli 19 kappaletta ja suurimman summan 17 000 euroa sai Oulun Ylioppilasteatteri r.y., Näytelmien valmistamiseen ja hallintokuluihin. Projektiavustuksia oli 39 kappaletta, joista suurimman summan 8000 euroa sai Nagy Daniel Taiteelliseen työskentelyyn. Tapahtuma-avustuksia oli 24 kappaletta ja suurimman summan 25 000 euroa sai Jazz - 20 ry, Elojazz 2024.
Raahen "lasse mårtensonia" jututtaa Ari Kettukangas.