Lintuvesisuunnittelija Heli Suurkuukkaa Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Superpesiksen joukkuemäärät ensi kaudelle sinetöitiin lopullisesti Pesäpalloliiton johtokunnan kokouksessa sunnuntaina.
Pattijoen työmaalla Ari Kettukankaan jututettavana yrittäjä Henri Honkonen.
Veikkoa jututtaa Ari Kettukangas. Alla kuvia askareista!
Esko Ehrolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Eletään aatonaattoa ja Pattijoen ABC:n pihalla käy kova jouluvilske. Lehtelän Miska on varautunut kuusisesonkiin runsaalla kuormalla. Kettukankaan Ari kävi moikkaamassa ja katsastamassa kattauksen.
Rasvamonttu pärähtää takaisin kesätauolta! Tällä kertaa suunnataan Pattijoelle, josta löytyy innokas Nuffield -traktorien kerääjä Timosen Kari. Mies tuntee kyseisen merkin kuin omat taskunsa ja myös konstit, joilla pellin alle saadaan lisää vääntöä. Samalla kurkataan hänen monipuolinen nuffikokoelma ja muut meneillään olevat koneprojektit.
Viime yön rankat vesisateet nostivat Pattijoen virtaamaa runsaasti ja vedenpinta on noussut.
Raahessa Pattijoella Tuomiojantien varrella paloi eilen metsää parin aarin verran.
Rasvamontussa ei tällä kertaa putoa omena kauas puusta. Kettukankaan Pentti on toimittajan setä ja jutut on molemmilla yhtä pitkiä kuin leveitäkin. Konemies täyttää 80 vuotta, mutta ei aio juhlia pyöreitä. Lahjaksi tehtiin juhlahaastattelu. Pena tunnetaan mm. eräänlaisena "kylähulluna", murakuninkaana, autoilijana ja Pattijoen konemuseon perustajana. Mestarin pää on terävä kuin partaveitsi ja siellä syntyy nerokkaita keksintöjä. Uusinpana mm. laatikkokatokset!
Jouni Klaavua haastattelee Jussi Häkkilä.
Pattijoen kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Sari Pekkalaa ja johtokunnan jäsen Esko Ehrolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Raahen kaupunki sekä Pattijoen jakokunta ovat käynnistäneet Pattijokea kuormittavien tekijöiden selvittämisen ja vesiensuojelusuunnittelun.
Eilen murtauduttiin tai yritettiin murtautua Oulun poliisilaitoksen alueella kahdeksaan asuntoon ja yhteen varastoon Lumijoella, Martinniemessä, Kiimingissä, Haukiputaalla, Pattijoella, Piehingissä ja Kalajoella.
Pattijoen Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Jukka Ingerttilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Viime syyskuussa kahden lapsen hengen vaatineen Pattijoen rivitalopalon tutkinta on valmistunut. Onnettomuustutkintakeskus antaa neljä turvallisuussuositusta paloturvallisuuden parantamiseksi, vastaavien onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja vahinkojen torjumiseksi.