Muutos tapahtuu 12. joulukuuta alkaen. Hoito-osastoa korvaavassa arviointi ja kuntoutusyksikössä on 18 asiakaspaikkaa. Yksikkö on tarkoitettu henkilölle, joka tarvitsee lyhytaikaista moniammatillista hoitoa esimerkiksi toimintakyvyn heikentymisen tai vaikkapa leikkauksen jälkeisen jatkohoidon vuoksi.
Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosaston Vuoden Teko -palkinnon on saanut Kuhmo Oy tunnustuksena investoinneista Kainuun tulevaisuuden hyväksi.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on päättänyt sulkea Haapajärven akuuttiosaston ja osasto lakkautetaan kahdeksas päivä ensi kuuta.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde suunnittelee sulkevansa Oulaisten Oulaskankaan sairaalan akuuttiosaston.
Taivalkoskella muutetaan osastopaikkoja arviointi- ja kuntoutusyksiköksi. Yksikköön tulee 15 paikkaa.
Vaalan akuuttiosaston toiminta lakkaa ensi viikon perjantaina.
Vaalan terveyskeskuksen akuuttiosaston sulkeutuminen aikaistuu jo tälle keväälle, koska osastoa ei todennäköisesti pystytä pitämään yllä tämänhetkisellä työntekijäresurssilla.
Lions I piiri lahjoitti eilen 4000:n euron arvosta lahjakoreja Oulun yliopistollisen sairaalan lastenosastolle 51.
Raahen Kauppakamariosaston puheenjohtaja Raimo Seikkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
SPR:n Oulun osaston ystävätoiminnan koordinaattori Karoliina Rantala kävi kertomassa ystävätoiminnasta Pookin iltapäivässä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.
Pohjoinen valokuvakeskus lahjoittaa viime kuussa järjestetyn SNAP-valokuvafestivaalin teokset OYS:n lasten ja nuorten osastoille.
Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosasto on valinnut Vuoden Teko -palkinnon saajaksi Sotkamo Silver Oy:n, joka käynnistää ensi keväänä jo lähes 40 vuotta tiedossa olleeseen hopeaesiintymään perustuvan kaivoksen.
Suomen Punaisen Ristin Oulun osaston puheenjohtaja Laila Vainiota haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaskankaan sairaalaan on avattu uusi psykiatrinen osasto, osasto 76.