Metsähallitus on toteuttanut Temmesjoella huomattavan jokiuoman ennallistamishankkeen kahdessa kohteessa luonnonsuojelualueella.
Metsähallitus on inventoinut Inarissa Kirakkajoen 1930-luvun metsätyömaat ja puunuittopaikat 25:n kilometrin matkalta.
Oulussa Hanna-kihlattunsa ja Urho-koiransa kanssa asuva 36-vuotias Joonas Hepola on kulkenut monipuolisen matkan radion kuuntelijoiden sydämiin. Uran suurimpien asioiden tämä intohimoisesti ja täysillä työhönsä suhtautuva mies uskoo olevan vielä edessäpäin. Yksi uusimmista askeleista on ollut tuore tv-pesti.
Metsähallitus ennallistaa tänä syksynä suota Reisjärven Ukonmurronnevalla.
Radio Pookin kuuntelijat äänestivät Matin ja Tepon uuden version Vauhti kiihtyy -kappaleesta ykköseksi Radio Pookin Kotimaisen tanssimusiikin parhaat TOP 200-listalla.
Pyhäntäläisen Fodelian liikevaihto kasvoi viime vuonna lähes 50 prosenttia edellisvuoteen verrattuna noin 34:ään miljoonaan euroon.
Hallinnon suunnittelija Nina Savolaista Ylivieskan kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallituksen valuma-alueprojektissa ennallistetaan Suomessa yhdeksää pienvesistöä, mm. Suomussalmella ja Taivalkoskella.
Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus on valittu Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteoksi.
Soiden ennallistamista tehdään parhaillaan ennätystahtiin Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Metsän monimuotoisuutta parannetaan ennallistamispoltoilla Pudasjärvellä Syötteen kansallispuistossa Lomavaaran alueella.
Uopajanniemessä Oulangan kansallispuistoa ennallistetaan tänään polttamalla noin 16:n hehtaarin metsäala.
Pudasjärven Olvassuolla parannetaan metsien tilaa ennallistamispoltoilla.
Suojelubiologi Mervi Laaksosta Metsähallituksen luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt 17 miljoonaa euroa osatyökykyisten henkilöiden työkyvyn ja työllistymisen tuen palvelujen kehittämiseen.
Oulun kaupungin osakkuusyhtiö Partnera on listautunut Helsingin pörssiin.