Pelastuslaitos joutui leikkaamaan ajoneuvon rakenteita saadakseen kuljettajan ulos autosta. Sairaankuljetus kuljetti naisen hoidettavaksi OYS:iin. Hän sai alustavan tiedon mukaan vammoja niskaan ja lantion seudulle. Vammat eivät kuitenkaan olleet henkeä uhkaavia. Päin punaisia ajaneen auton kuljettajaa epäillään mahdollista rattijuopumuksesta.
Ohikulkijat löysivät miehen ajoneuvon vierestä menehtyneenä. Poliisi epäilee tapauksessa alustavasti sairaskohtausta.
Vene kaatui eilen Oulujoessa Poikkimaansillan kohdalla.
Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen rekan keulaan. Menehtynyt oli yksin henkilöautossa. Rekan kuljettaja ja matkustaja saivat lieviä vammoja ja heidät kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Poliisi ja tutkijalautakunta tutkivat tapausta.
Pyöräilijä menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn tutkintaa.
Pakettiauto törmäsi lyhtypylvääseen Kemintiellä tiistaina iltapäivällä. Tielle tippuneet puhelin- ja sähköjohdot katkaisivat liikenteen.
Kahdessa ajoneuvossa oli yhteensä kolme henkilöä joista yksi loukkaantui. Hänet kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan.
Osallisena oli neljä henkilöä ja yksi heistä loukkaantui. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa.
Limingassa Jyväskyläntiellä Haaransillan liikenneympyrässä tapahtui maanantaina alkuillasta liikenneonnettomuus, jossa etelään päin menossa ollut puoliperävaunullinen kuorma-auto suistui osittain tieltä ja tukki kokonaan etelään menevän liikenteen.
Viime perjantaina tapahtuneessa polkupyöräilijän ja henkilöauton törmäyksessä sai surmansa alavieskalainen vuonna 1944 syntynyt mies. Tapahtumapaikka oli Alavieskantien ja Virintien risteyksen kevyenliikenteen väylä.
Henkilöauton kuljettaja loukkaantui eilen iltapäivällä kasitiellä Revonlahdella sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
Yksi henkilö loukkaantui vakavasti tänään iltapäivällä Oulun pohjoispuolella nelostiellä sattuneessa kuorma-auton ja henkilöauton yhteentörmäyksessä