Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Yksi henkilö kuljetettiin ensihoidon toimesta jatkohoitoon.
Poliisi tutkii tapausta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena.
Henkilöautossa olleet kolme ihmistä ja koira kastuivat, mutta pääsivät omin avuin jäälle. Pelastuslaitos haki heidät pois moottorikelkalla ja luovuttivat ensihoitajille. Auto upposi näkymättömiin.
Sodankylän suunnasta tullut henkilöauto suistui toistaiseksi tuntemattomasta syystä kulkusuunnassaan oikealle puolelle ulos tieltä ja molemmat autossa olleet henkilöt menehtyivät. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä. Pääsiäisen aikana Lapin poliisilaitoksen alueella on sattunut poikkeuksellisen paljon erilaisia liikenneonnettomuuksia.
Ensihoito tarkisti autossa olleen henkilön. Autoon tuli lähinnä peltivaurioita. Tasoristeyksessä ei ole puomeja eikä varoitusvaloja.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella on tapahtunut tämän iltapäivän aikana useita liikenneonnettomuuksia.
Lapissa on sattunut tänään useita liikenneonnettomuuksia. Pelastuslaitos muistuttaa huonosta ajokelistä.
Molemmissa tapauksissa selvittiin ilman henkilövahinkoja.
Rovaniemellä Lehtojärventien ja Syvälahdentien risteyksessä tapahtui torstaina n. kello 14.30 aikaan tila-auton ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Henkilöautossa etupenkillä matkustajana ollut mies menehtyi onnettomuudessa. Henkilöauton kuljettaja kuljetettiin saamaan jatkohoitoa. Paikan päällä poliisin toimesta todettiin, että risteyksessä oli korkea lumipenkka estämässä näkyvyyttä. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.
Tänään iltapäivällä sattui Rovaniemellä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kaksi raskasta ajoneuvoa sekä kaksi henkilöautoa. Onnettomuudessa menehtyi yksi henkilö. Ajoneuvoissa oli yhteensä viisi henkilöä.
Poliisikoira Rokka löysi epäillyn kuljettajan illalla metsästä ulosajopaikan lähettyviltä. Sää illan ja yön aikana oli haastava, sillä lämpötila oli lähellä nollaa ja satoi räntää. Mies ehti olla hukassa useamman tunnin. Henkilö toimitettiin sairasautolla jatkohoitoon. Poliisi tutkii tapahtunutta ja siihen johtaneita syitä.
Mies menehtyi välittömästi. Kyseessä oli Helsingistä Rovaniemelle matkalla ollut matkustajajuna, joka törmäsi henkilöön jarrutuksesta huolimatta. Asian tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä.
Pohjoisesta kohti Kuusamoa matkalla ollut henkilöauto ajautui vastaantulevan kuorma-auton keulaan. Henkilöautoa ohjannut vuonna 1966 syntynyt mies sekä matkustajana ollut vuonna 1963 syntynyt mies menehtyivät onnettomuudessa välittömästi. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Tapahtumapaikalla oli onnettomuuden aikaan sateinen keli ja tiellä oli useita senttejä loskaa.
Tuirassa sattui tänään kuolemaan johtanut onnettomuus. Kävellen liikkeellä ollut mies jäi peruuttamassa olleen kuorma-auton alle Tuiran hyvinvointikeskuksen pihassa.
Pelastuslaitos joutui leikkaamaan ajoneuvon rakenteita saadakseen kuljettajan ulos autosta. Sairaankuljetus kuljetti naisen hoidettavaksi OYS:iin. Hän sai alustavan tiedon mukaan vammoja niskaan ja lantion seudulle. Vammat eivät kuitenkaan olleet henkeä uhkaavia. Päin punaisia ajaneen auton kuljettajaa epäillään mahdollista rattijuopumuksesta.