Ari Kettukankaan jututettavana näytelmän ohjaaja Matti Juntunen.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Oulun poliisilaitos ei aloita esitutkintaa liittyen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin lääkäreille maksettuihin liian suuriin palkkoihin.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti tiistaina pitämässään kokouksessa, että lääkäreille paikallisen sopimuksen virheellisen tulkinnan vuoksi maksettua palkkaa ei ryhdytä perimään takaisin.
Hartela toteuttaa FinnHEMSille Oulun lääkärihelikopteritukikohdan Oulunsaloon lentokentän yhteyteen.
Suomen yleislääkärit GPF ry on valinnut vuoden yleislääkäriksi dosentti ja yleislääketieteen erikoislääkäri, johtava lääkäri Jukka Ronkaisen Torniosta.
Viisi Oulun yliopistollisessa sairaalassa työskentelevää lääkäriä on valittu yliopiston uusiin kliinisen alan professorien virkoihin.
Lääkärihelikopteritoiminnasta Suomessa vastaava FinnHEMS on tehnyt sopimuksen pohjoisten tukikohtiensa helikopterikalustosta.
Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia, Suomen Hammaslääketieteen Säätiö, Hammaslääkärijärjestöjen yhteisrahasto ja yhteistyökumppanit jakoivat kaikkiaan 186 000 euroa apurahoja 36:lle hammaslääketieteen tutkijalle.
Lapin aluehallintovirasto tarkasti viime lauantaina Rovaniemen Mäntyvaaran raveihin tulleet hevoskuljetusajoneuvot.
Syöpäsäätiö on valinnut vuoden syöpälääkäriksi palliatiivista ja saattohoitotyötä potilaiden kodeissa tekevän Laura Palanterän Helsingistä, ja vuoden syöpähoitajiksi Ivalon terveyskeskuksen sairaanhoitajat Maria Pehkosen ja Raisa Similän.
Koronaviruksen takia eläinlääkintähuollossa Oulun Poratien ja Muhoksen Vainiotien eläinlääkärivastaanotoilla toiminta rajataan kiireistä apua tarvitsevien potilaiden hoitoon ja tarttuvien tautien ennaltaehkäisyyn. Akuutisti sairaiden lemmikkieläinten lisäksi myös rokotukset hoidetaan. Nykyiset ajanvaraukset pyritään hoitamaan, mutta mikäli ei-kiireisiä toimenpiteitä joudutaan perumaan, asiakkaisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.
Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunta ja sen tytäryhtiö TERVIA osaajat Oy ovat aloittamassa toimintaansa.
Pohjois-Suomen sairaanhoitopiirien johtajat allekirjoittivat OYS-Erityisvastuualueen osuuskunnan perustamissopimukset viime viikon lopulla.
Ulla Puistolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Eläinsairaalan johtaja, eläinlääkäri Katalin Damljanovicia haastattelee Jussi Häkkilä.