Henkilöauton kuljettaja kuoli tänä aamuna kasitiellä Kruunupyyssä sattuneessa henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon nokkakolarissa.
Museovirasto on jakanut avustuksia rakennusten ja kulttuuriympäristökohteiden entistämiseen 166:lle kohteelle yhteensä lähes 1,4 miljoonaa euroa.
Alueelta saatavien väestökyselyiden perusteella vahvuuksia ovat esimerkiksi alakoululaisten tyytyväisyys elämäänsä, työikäisten aktiivinen osallistuminen ja ikäihmisten aktiivinen liikunnan harrastaminen. Huolen aiheena on erityisesti ylipaino ja lihavuus, joka nostaa riskiä sydän- ja verisuonisairauksille sekä diabetekselle. Lisäksi huolen aiheena on yksinäisyyden kokemus kaikissa ikäryhmissä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Soiten alueella Kaustisella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, johon liittyy joukkoaltistuminen.
Keski-Pohjanmaan alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Kruunupyyssä on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto jaettiin eilen 24 Pesula Oy:lle Kokkolasta ja maakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto Toiminimi Valter Forsénille Kruunupyystä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on tyrmistynyt Finnairin ilmoituksesta lakkauttaa useiden maakuntalentokenttien liikennöinti kesäksi.
Viime kuun lopulla alkaneet happamuusongelmat ovat koetelleet pieniä ja keskisuuria jokia Vaasan eteläpuolelta Kokkolan pohjoispuolelle ulottuvalla alueella.
Henkilöauton kuljettaja kuoli liikenneonnettomuudessa Kruunupyyssä Högnabbantiellä, kantatie 63:lla, Emasjärven eteläkärjen korkeudella maanantaina aamupäivällä.
Usea Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten Sandbackan hoitokeskuksen asukas sekä Kruunupyyn kotihoidon asiakas on sairastunut vatsatautiepidemiaan.
Kruunupyyn apteekkiin murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Linja-auto, kaksi kuorma-autoa ja henkilöauto kolaroivat tänään puoliltapäivin kasitiellä Kruunupyyssä.