Koulutuskeskus Brahe valittu vuoden Skills-toimijaksi

23.05.2024 08:51 - Jussi Häkkilä

Koulutuskeskus Brahesta markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Mira Torvinen-Määttää haastattelee Jussi Häkkilä.

Skills Finland on valinnut tämän vuoden Skills-toimijaksi Koulutuskeskus Brahen Raahesta. Valinta julkistettiin eilisiltana Taitaja 2024 -tapahtumassa Kuopiossa.  
Ammatillisen koulutuksen kilpailutoimintaa järjestävä Skills Finland valitsee vuosittain vuoden Skills-toimijan. Palkinto jaetaan vuorovuosin kotimaisesta ja kansainvälisestä kilpailutoiminnasta. Tänä vuonna palkinto jaettiin kotimaisesta kilpailutoiminnasta. Palkintoperusteissa painotettiin tänä vuonna yritysyhteistyötä ja opiskelijoiden osallisuutta.   
Koulutuskeskus Brahe on aktiivisesti edistänyt kilpailutoimintaa viimeisen viiden vuoden aikana, ja tehnyt esimerkillisesti toimintaa tunnetuksi opiskelijoille ja henkilökunnalle. Taitaja-semifinalistien määrä on kasvanut huomattavasti tämän aktiivisen työn seurauksena. Oppilaitos on aloittanut oman ikärajattoman Skills-kilpailun, johon kaikki saavat osallistua. Myös työelämä on otettu vahvasti mukaan kilpailutoimintaan. Koulutuskuntayhtymä Brahe osoittaa omalla esimerkillään, että Taitaja-toiminta ei ole vain suurten koulutuksen järjestäjien juttu.

Lue myös: Pohjois-Suomen joukkueet Taitaja9-finaaliin valittiin

Kilpailut

Uusimmat