Litiumhydroksidin tuotantoa Keski-Pohjanmaalla valmisteleva Keliber Oy on neuvotellut rahoitusratkaisun, joka mahdollistaa hankkeen etenemisen rakennusvaiheeseen.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Yksi henkilö altistui tänä aamuna Iissä kemikaalille siten, että hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin.
Oulun yliopiston tutkimusryhmä on löytänyt soluista uuden mekanismin, joka aiheuttaa haitallisen LDL-kolesterolin nousua.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto on myöntänyt Fennovoima Oy:n Pyhäjoen Hanhikivi 1 -ydinvoimalalle luvan vaarallisten kemikaalien varastointiin ja käsittelyyn.
Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta ylitarkastaja Seppo Niemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Toimitusjohtaja Pertti Lambergia Keliber Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuvassa Swecon teollisuustoimialan toimitusjohtaja Erik Skogström ja oikealla Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen.
Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta ylitarkastaja Mikko Ojalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto on saanut valmiiksi onnettomuustutkinnan, joka koski Stora Enson Veitsiluodon tehtailla Kemissä viime marraskuun alussa tapahtunutta väkevien hajukaasujen keräilyjärjestelmän räjähdystä ja vuotoa. Tärkeimpänä syynä räjähdykseen oli vesilukon kuivuminen, jonka seurauksena hajukaasujen joukkoon pääsi ylimääräistä happea.