Kaikki tehtävät olivat pieniä ja eikä henkilövahinkoja syntynyt.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt aiempien vuosien tapaan päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus tänä viikonloppuna ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella oli eilisen ukkosen takia 15 vahingontorjuntatehtävää.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.
Oulun poliisi luonnehtii viime viikonloppua normaaliksi koulujen päättäjäisviikonlopuksi.
Jokilaaksojen kuvat -esiselvityshankkeen hanketyöntekijä Hanna Järviluomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mukana oli runsaasti alkoholista aiheutuneita tehtäviä. Poliisi kävi selvittämässä alueella useita kotihälytyksiä ja pahoinpitelyjä.
Perhonjokilaakson Frisbeegolf ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Jyrkkää haastattelee Jussi Häkkilä.
Jokilaaksojen pelastuslaitos pelasti lauantaina Kärsämäellä Pajarinrämeellä ojaan pudonneen keski-ikäisen miehen.
Työvalmentaja Mikko Ampulaa ja etsivä nuorisotyöntekijä Elina Pietikäistä Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Vesivahinkoa ei päässyt tulemaan, koska vuotava vesi meni suoraan lattiakaivoon. Asunto oli tosin kuin turkkilainen sauna ja höyryä oli valtavasti. Sekin onneksi lähti tuulettamalla ja pinnat kuivuivat nopeasti.
Jokilaaksojen liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutki viime vuonna 12 kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on tehnyt reitti- ja aikataulumuutoksia Jokilaaksojen kuntien väliseen joukkoliikenteeseen ensi vuoden alusta alkaen.
Tapaukset sattuivat Haapajärvellä, Nivalassa ja Oulaisissa.
Haapajärvellä vietetään tulevana viikonloppuna ensimmäistä Soipa Haapajärvi -festivaalia.
Valtion lisätalousarviossa esitetään 1,6 miljoonaa euroa Kalajoen viime kesän maastopalosta aiheutuneiden kustannusten korvaamiseksi.