Poliisi paljasti Jokilaaksoissa kaksi törkeää huumausainerikosta, 34 huumausainerikosta ja yli 60 huumausaineen käyttörikosta. Poliisi tapasi valvonnassa useita alaikäisiä, joista osa toimi jopa huumausaineiden myyjinä.
Rasvamontussa vannotaan tällä kertaa maastoautoilun nimeen kautta kiven ja kannon. Vaikka Jokilaakson Maastoautoilijoiden kalustoilla riittää tehoja tuollaisissa maastoissa, halutaan niillä silti jäädä tahallaan mahdollisimman hyvin kiinni. Haastattelun aikaan alueella oli talven ennätys määrä lunta ja muilla vehkeillä ei meinannutkaan päästä liikkeelle. Runsas ja kevyt lumikin teki silti yllättävän kovan massan autojen alle ja eri tehoisten kamppeiden hevosvoimat ja korkeudet alkoivat olemaan tilanteessa valttia. Lavetilta laskeutui mittelöimään tehojaan mm. Jeepistä ja Unimog maastokuorma-autosta kasattu hirmuinen Land Rover ja ärhäkkä Nissan Patrol. Näytille oli myös tuotu muitakin kamppeita ja projekteja. Ja tämän lisäksi hyvän yhteishengen omaavassa yhdistyksen porukassa jäi vielä suustaankin kiinni :)
Kaikki tehtävät olivat pieniä ja eikä henkilövahinkoja syntynyt.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt aiempien vuosien tapaan päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus tänä viikonloppuna ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella oli eilisen ukkosen takia 15 vahingontorjuntatehtävää.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.
Oulun poliisi luonnehtii viime viikonloppua normaaliksi koulujen päättäjäisviikonlopuksi.
Jokilaaksojen kuvat -esiselvityshankkeen hanketyöntekijä Hanna Järviluomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mukana oli runsaasti alkoholista aiheutuneita tehtäviä. Poliisi kävi selvittämässä alueella useita kotihälytyksiä ja pahoinpitelyjä.
Perhonjokilaakson Frisbeegolf ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Jyrkkää haastattelee Jussi Häkkilä.
Jokilaaksojen pelastuslaitos pelasti lauantaina Kärsämäellä Pajarinrämeellä ojaan pudonneen keski-ikäisen miehen.
Työvalmentaja Mikko Ampulaa ja etsivä nuorisotyöntekijä Elina Pietikäistä Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Vesivahinkoa ei päässyt tulemaan, koska vuotava vesi meni suoraan lattiakaivoon. Asunto oli tosin kuin turkkilainen sauna ja höyryä oli valtavasti. Sekin onneksi lähti tuulettamalla ja pinnat kuivuivat nopeasti.
Jokilaaksojen liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutki viime vuonna 12 kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on tehnyt reitti- ja aikataulumuutoksia Jokilaaksojen kuntien väliseen joukkoliikenteeseen ensi vuoden alusta alkaen.
Tapaukset sattuivat Haapajärvellä, Nivalassa ja Oulaisissa.