Tapahtumaa vietetään tällä viikolla keskiviikosta sunnuntaihin. Juhlavuoden ohjelmistossa on mukana oululaisia tanssiammattilaisia ja viikon aikana on useita tapahtumia kaikenikäisille.
Helena Ahti-Hallberg oli Marjan kanssa jutustelemassa Mahdoton rakkaus -tangonäytelmästä Pookin iltapäivässä.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Katri Helena
Kalajoen Juurakon tuulipuiston kolme ensimmäistä tuulivoimalaa kytkettiin eilen sähköverkkoon.
Helen on ostanut yhdessä Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahaston kanssa Kalajoen Juurakon ja Oulaisten Karahkan tuulipuistot kansainväliseltä VSB-konsernilta.
Ohjelman toimittaa Ari Stenius.
Katri Helena konsertoi Ouluhallissa lauantaina 21.5.2022. Marja jututti Katri Helenaa Pookin iltapäivässä.
Harvakseltaan viime vuosina esiintynyt Katri Helena palaa konserttilavoille tänä keväänä. Sinivalkoista ääntä kuullaan Ouluhallissa lauantaina 21.5.2022. Tähtiartisti esittää toukokuisessa konsertissaan rakastetuimpia hittejään yhdessä Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa.
Tänään Oulussa alkaneen OuDance-festivaalin oli tarkoitus kestää viisi päivää, mutta vallitsevan tilanteen myötä festivaali järjestetään tänä vuonna kolmen päivän mittaisena tapahtumana. Osa ohjelmistoon suunnitelluista esityksistä jouduttiin siirtämään ensi vuoteen.
Rotuvaarin arvonimi myönnetään ansioituneelle henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut Oulun keskustassa ja ratkaisevalla tavalla ollut kehittämässä sen toimintaa. Sari-Helena Forsman on tehnyt mittavaa uraa ravintoloitsijana Oulun keskustassa jo vuodesta 1989 lähtien. Yritystensä aktiivisen kehittämisen ja päivittäiseen asiakaspalveluun osallistumisen lisäksi Sari-Helena Forsman on osallistunut aktiivisesti Oulun keskustan kehittämiseen mm. Oulun Liikekeskus ry:n jäsenenä ja työskentelemällä eri työryhmissä.
Tanssitautisten "emo" Helena Peussa vieraili Pookin iltapäivässä.
Antti J. Jokisen ohjaama elokuva kertoo Helene Schjerfbeckin elämästä. Elokuva saa ensi-iltansa 17.1.2020. Topiaksen juttusilla ohjaaja Antti J. Jokinen ja näyttelijä Laura Birn
Helena Lahdenperää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pookin Viihteellä -ohjelman reportteri Nea Tuomaala aistii tunnelmia tanssilavoilta. Tällä kertaa Nean kanssa juttelemassa ovat Tanssitautiset-paritanssiharrastusporukan "äitihahmo" Helena Peussa sekä laulaja, lauluntekijä Suvi Karjula.
Suun terveydenhoidon ammattiliitto ry on valinnut vuoden suuhygienistiksi Helena Veijolan Oulusta.
Ylivieskan kulttuurijohtaja Katriina Leppästä haastattelee Jussi Häkkilä.