Kuva: Live Nation

Katri Helena tekee odotetun paluun konserttilavoille Oulussa

01.03.2022 10:00 - Mika Kuki

Harvakseltaan viime vuosina esiintynyt Katri Helena palaa konserttilavoille tänä keväänä. Sinivalkoista ääntä kuullaan Ouluhallissa lauantaina 21.5.2022. Tähtiartisti esittää toukokuisessa konsertissaan rakastetuimpia hittejään yhdessä Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa.

Katri Helena palaa konserttilavoille Oulussa tänä keväänä. Sinivalkoisen äänen ensimmäinen levytys Poikien kuvat -laulu julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helena on ehtinyt levyttää jo lähes 500 kappaletta, julkaista 52 albumia ja kokoelmaa sekä myydä lähes 2 miljoonaa äänitettä. Levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa, ja miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994. Esiintymisiä näinä vuosina on kertynyt yli 3500 ja matkakilometrejä reilut 3,5 miljoona.

Katri Helenan hittejä ovat muun muassa ”Anna mulle tähtitaivas”, ”Mun sydämeni tänne jää”, ”Katson sineen taivaan”, ”Lintu ja lapsi”, ”Vasten auringonsiltaa”, ”Katson autiota hiekkarantaa” ja ”Puhelinlangat laulaa”.

Luvassa on ikimuistoinen konsertti-ilta Katri Helenan ja kapellimestari Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa. Konsertin järjestää Live Nation. Yhteisvastuukonsertti on osa #YHDESSÄ2022-tapahtumaa.

Radio Pooki on konsertin yhteistyökumppani. Pookin kuuntelijoilla on etuosto-oikeus konsertin lippuihin 2.3. klo 10 alkaen TÄÄLLÄ. Liput tulevat yleiseen myyntiin Ticketmasterissa maanantaina 7.3. kello 10.

Konsertti järjestetään Ouluhallissa lauantaina 21.5.

Kilpailut

Uusimmat