Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on päättänyt, että potilas- ja henkilöstöruokailussa syntyvää hävikkiruokaa ryhdytään myymään henkilöstölle.
Ympäristöjärjestö Dodo ry:n hankepäällikkö Minna Sumeliusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hävikkiruokaa ja -tuotteita myyvän Matsmartin oululaisasiakkaat pelastivat viime vuonna 49 000 kiloa ruokaa ja kuluttajatuotteita hävikiltä, mikä merkitsee 21:n prosentin kasvua edellisvuoteen.
Ruokakasvatuksen asiantuntija Noora Laukkasta Ruokatieto Yhdistys ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön Oulun projektipäällikkö Katja McQueen-Winbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Projektipäällikkö Nina Niemelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Erikoistutkija Juha-Matti Katajajuurta Luonnonvarakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
CircMeal Oy:n toimitusjohtaja Sakari Kiviniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Hävikkiruoan myyntiin erikoistuneen Matsmartin oululaiset asiakkaat pelastivat viime vuonna 18 000 kiloa ruokaa hävikiltä.
Oulun Serviisin palvelutuotantopäällikkö Pauliina Värttöä haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtakunnallisen Hävikkiviikon järjestäjänä toimii Kuluttaja-lehti. Toimitusjohtaja Mika Kesseliä haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuosi sitten Helsingissä lanseerattu ylijäämäruuan pelastuspalvelu ResQ Club on toiminut Oulussa kesäkuusta asti ja kaupungissa on pelastettu jo lähes 20 000 ruoka-annosta joutumasta roskiin. Aluejohtaja Eero Mylleriä haastattelee Jussi Häkkilä.