Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen seutukunnan yritysbarometrin mukaan markkina-aseman säilyttäminen on yritysten yleisin tavoite ja lähes yhtä moni suunnittelee kasvavansa mahdollisuuksien mukaan.
Pohjois-Pohjanmaan kuntapäättäjistä 40 prosenttia uskoo kunnan tulevaisuuden näyttävän neutraalilta. Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri toteutettiin vuoden 2022 loppupuolella.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen Yrittäjien kuntabarometrin mukaan kunnat suoriutuvat parhaiten infrastruktuurin hoitamisesta ja heikoiten hankintapolitiikasta.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmaista hastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Työeläkevakuuttaja Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri kertoo, että Pohjois-Pohjanmaan uusien valtuutettujen into tarttua kuntahenkilöstön työhyvinvoinnin ja työkyvyn parantamiseen näyttää kasvaneen.
Janne Jalavaa Mielenterveyden Keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Työeläkevakuuttaja Kevan johtava asiantuntija Ismo Kainulaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen seudun tuoreen yritysbarometrin mukaan 47 prosenttia vastanneista yrityksistä ennakoi liikevaihdon kasvun nousevan, määrä kasvoi edellisvuodesta.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ammattibarometrin mukaan kysyntä ammatillisen koulutuksen osaajille jatkuu vahvana seuraavankin puolen vuoden aikana.
Kevan kuntapäättäjäbarometrin mukaan 36 prosenttia kuntapäättäjistä uskoo kuntien työntekijöiden työhyvinvoinnin paranevan tulevina vuosina.
Yli 2700 yritystä on vaihtamassa omistajaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alueella seuraavan viiden vuoden kuluessa.
Pohjois-Pohjanmaan kuntien avoimiin työpaikkoihin on riittänyt hakijoita, selviää Kevan teettämästä kuntapäättäjäbarometristä.Kevan kyselyyn vastanneista alueen kuntapäättäjistä 68 prosenttia kertoi, että hakijoita on ollut riittävästi avoimiin vakanseihin. 30 prosenttia taas kertoi, että hakijoita ei ole ollut riittävästi. Pohjois-Pohjanmaan kyselytulos on Suomen toiseksi paras. Vain Satakunnassa kyselyn tulos oli parempi.