Pooki Viihteellä-ohjelmassa Leif Lindeman - "Positiivisuus yksi luonteenpiirteistäni"

21.09.2016 23:57 - Joonas Hepola

Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Lähetyksessä otetaan yhteyksiä alueen mielenkiintoisimpiin tapahtumiin, tansseihin ja persooniin. Haastattelussa tällä kertaa Leif Lindeman. 

Pooki Viihteellä-ohjelman teemahaastattelussa on tällä kertaa laulaja Leif Lindeman, joka on tänäkin vuonna kiertänyt keikkalavoja ahkerasti. Esiintymisiä kertyy vuoden loppuun mennessä reilut 200 kappaletta. 

- Ne harvat lomapäivät mitä kesällä oli, niin minulla on vene, jolla päästelin Keitele-järvellä Petäjäsaareen, jossa on Sumiaisten kunnan omistama sauna. Sellä on puut sekä grillipaikat ja siellä saa olla perheen kanssa rauhassa. Se on maailman paras sauna, hehkuttaa laulaja muistellen menneen kesän vapaapäiviä. 

Persoonana Lindeman tunnetaan aina hymyilevänä ja häntä harvemmin tavataan suupielet mutrulla. Hymy on ollut osa persoonaa jo pienestä pitäen ja taustalta löytyy hauska tarina. 

- Muistan tenavatähtiaikoina, kun jännitin aivan hirveästi. Pelotti niin paljon ettei siinä hirveästi hymyilyttänyt. Muistan, kun Katri Helena sanoi minulle "Hei poika. Sulla on niin kaunis hymy, joten hymyile välillä". Siitä lähtien olen uskaltanut hymyillä ihan julkisesti, kertoi Leif kuinkas muuten kuin leveästi nauraen.  

Miksi Rainer Friman suuttui Leiffille? Kuuntele haastattelu.

Kilpailut

Uusimmat