Uusimmat

Kuljettaja oli irrottanut kuormaliinoja, jolloin kaksi yli tuhannen kilon painoista putkea oli tippunut lavalta ja kuljettaja oli jäänyt putkien alle.
Raahen kaupunginhallitus esittää valtuustolle nykyisiä veroprosentteja. Paineita kuntaverojen korotuksiin tuo Raahessa mm. laajat investointitarpeet ja kilpailukykysopimuksen tuoma verotulojen väheneminen.
Maksua ei peritä alle 17-vuotiailta kello 7-23 välisenä aikana alkavilta matkoilta 24.-30.10. Matkustajien on syytä varauta todistamaan ikänsä.
Koulukiertueen tarkoituksena on lisätä tietoa tulevaisuuden ammateista sekä kehittää nuorten työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja. Jussi Häkkilä jututtaa Nuorisotakuusta toimeen -hankkeen projektipäällikkö Pauliina Pernua.
Suunnitelmat koskettavat Savontietä (valtatie 27) Valtakadun ja Palkkitien välillä. Hankkeen rakennuskustannusarvio on noin 3,8 miljoonaa euroa. 
DT Finland Oy aloittaa yt-neuvottelut myymäläverkostonsa supistamiseksi. Neuvottelut STARK-myymälöiden sulkemisesta aloitetaan Kouvolassa, Kokkolassa, Torniossa, Savonlinnassa, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Lisäksi Kuopiossa ja Oulussa tullaan käymään neuvotteluita myymälöiden yhdistämisestä.
Viime viikolla raskaan liikenteen valvonnan teemaviikon yhteydessä toteutettiin Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun ELY-keskusten ja Oulun poliisilaitoksen yhteisratsia jätekuljetusten valvomiseksi. Yleisimmät rikkeet liittyivät velvollisuuksiin pitää mukana ote jätehuoltorekisteristä ja joidenkin jätteiden kuljetuksessa vaadittu, etukäteen laadittu siirtoasiakirja. Kuvassa jätekuljetuksissa vaadittavia asiakirjoja tarkistamassa tarkastaja Leena Aho Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.  
26-vuotias Aku Kovalainen katosi toissa sunnuntaina kotoaan Oulun Myllyojalta. Havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan Oulun poliisin vihjepuhelimeen tai hätäkeskukseen.
Liikenneonnettomuudessa loukkaantunut karhu on lopetettu Pudasjärvellä. Vaaratilanne alueella on ohi.
Noin 40-vuotiaan oululaismiehen epäillään pahoinpidelleen kahta oululaisnaista Oulun Haukiputaalla yksityisasunnon ulkopuolella viime yönä.