Kohti työelämää -koulukiertue käyntiin tänään Oulussa

18.10.2016 08:43 - Mika Kuki

Koulukiertueen tarkoituksena on lisätä tietoa tulevaisuuden ammateista sekä kehittää nuorten työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja. Jussi Häkkilä jututtaa Nuorisotakuusta toimeen -hankkeen projektipäällikkö Pauliina Pernua.

Oulun kouluille suunnattu Kohti työelämää -koulukiertue starttaa tänään Lyseolta. Koulukiertueen tarkoituksena on lisätä tietoa tulevaisuuden ammateista sekä kehittää nuorten työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja yhteistyössä alueen ICT- ja muiden yritysten kanssa. Lisäksi Byströmin nuorten palvelut tuo kiertueella näkyväksi nuorille kuuluvia monialaisia palveluja. Tapahtumassa nuorilla on mahdollisuus tehdä tai täydentää omaa CV:tä ja tehdä myös videoprofiili, jonka avulla voi erottautua työnhaussa. Nuoret voivat myös osallistua työhaastatteludemoon, missä saa arvokkaita vinkkejä työnhakuun ja haastattelutilanteisiin.

Syksyn aikana Kohti työelämää -koulukiertue järjestetään viidellä koululla: Lyseon lukiossa 18.10 klo 13–16, Kiimingin lukiossa 19.10 klo 12–16, Laanilan yläasteella ja lukiossa 1.11 klo 8-16, Madetojan musiikkilukiossa ja Pohjankartanon yläasteella 2.11 klo 8-16 sekä Oulunsalon lukiossa 3.11. klo 9-13.20. Alkuvuodesta kiertue jatkuu Merikosken kouluun ja lukioon sekä Kastellin kouluun ja lukioon. 

Koulukiertueen toteuttaa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden Nuorisotakuusta toimeen -hanke yhteistyössä Business Oulun Choose  ICT -toiminnan, Byströmin nuorten palveluiden sekä ICT- ja muiden alueen yritysten kanssa.

Kilpailut

Uusimmat