Uusimmat

Stora Ensolla on ulosmarssi tänään vastatoimena maanantaina ilmoitetuille Stora Enson aikeille lopettaa hienopaperin tuotanto Oulussa.
Muista KBT:n ottelijoista Saku Ronkainen ja Pekka Hannus kamppailivat SM-pronssia. Kickboxing Team Oulun ottelijat ovat nyt saavuttaneet potkunyrkkeilyn SM-kultaa 15 vuotena peräkkäin alkaen vuodesta 2005.
Juhamatti Aaltonen on iskenyt Pelicansin paidassa yhdeksään otteluun hurjat tehot 8+4. Alkukauden mies tuskaili tehojensa ja vähäisen peliajan kanssa SHL:ssä Skellefteån riveissä.
Kemiläisen jalkapallon taustalle on perustettu uusi taustayhtiö Kemi Football Oy. Arto Hakalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Urheilumajakassa jutellaan viikoittain paikallisia urheiluasioita. Tällä kertaa Ari Steniuksen vieraana pesäpallon pääsarjaan nousseen Kempeleen Kirin manageri Sami Saloranta.
Kevättalvella järjestettävä jokavuotinen jääravitapahtuma on luvassa tulevana lauantaina (9.3) Iissä Illinsuvannolla. Pookin aamuvieraana Rannikon hevosseuran pj Matti Tiiro.
Dronelennätyksen maailmancup avataan tiistaina 12. maaliskuuta Oulussa.
Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue on solminut jatkosopimukset seitsemän runkopelaajan ja pelinjohtajan kanssa kauteen 2021 saakka.
Dance Sport Club Oulun Jaakko Saaristo ja Anne Haataja voittivat Champion -luokassa kultaa 10-tanssissa ja hopeaa sekä vakio- että latinalaistansseissa Vaasassa lauantaina järjestetyissä vakio- ja latinalaistanssien sekä 10-tanssin rankingkisoissa.
Oulun Kiipeilykeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua seinäkiipeilyyn ja perehtyä lajin saloihin. Paavo Törmi kävi jututtamassa Oulun Kiipeilykeskuksen toimitusjohtajaa, Ville Seitamoa
Ari Steniuksen vieraana seuran toimitusjohtaja Juho Meriläinen.
Oulu voitti lauantaina Pyhäjoen Rautiperän liikuntakeskuksessa hiihdetyn Pohjois-Pohjanmaan maakuntaviestin.