Joonas Komulainen joutuu lopettamaan uransa

07.01.2019 16:37 - Joonas Hepola

Vaasan Sportin hyökkääjä Joonas Komulainen joutuu lopettamaan jääkiekkouransa. Komulainen on ollut sivussa vakavan loukkaantumisen takia helmikuusta lähtien.

Vaasan Sportin hyökkääjä Joonas Komulainen, 28, joutuu lopettamaan pelaajauransa viime vuoden helmikuussa ottelussa KooKoota vastaan tulleen vakavan niskavamman takia.

Kärppien junioripolun kulkenut Kuhmon Kivan kasvatti ehti pelata yhdeksän kautta Liigassa Kärppien, KalPan, Lukon ja Sportin joukkueissa.

Kärppien paidassa Komulainen juhli SM-kultaa keväällä 2014.

- Helmikuun alussa mitättömän näköisessä pelitilanteessa lensin laitaa päin pää edellä. Oma tunne jäällä ensimmäisenä oli, että pyörryttääkö. Ei pyörryttänyt, olin siitä onnellinen, jes ei aivotärähdystä. Sitten muita tarkasteluja, jalat toimivat ja käsi tavallaan, mutta siinä ei ollut tuntoa. Vaihtoon äkkiä ja katsomaan tilannetta. Olo ei ollut mitenkään hutera tai muuta, vaan ainut oire oli, että kädessä ei ollut tuntoa eikä voimaa. Siitä sitten tutkimuksiin ja seuraava haaste. Niskanikama oli murtunut ja hermovaurio vasemman käden hermossa. Sen haasteen kanssa olen tässä paininut sen jälkeen, avaa "Komu" Sportin verkkosivujen tiedotteessa.

Komulainen kertoo avoimesti uransa päättymisestä Sportin kotisivuilla.

Kilpailut

Uusimmat