Kuva: Harri Rauhanummi, Linnan Juhlakuva

Reima Loukkolasta Osuuskauppa Arinan 10. toimitusjohtaja

14.04.2021 11:10 - Marja Ollakka

Reima Loukkola valittiin Osuuskauppa Arinan seuraavaksi toimitusjohtajaksi.

Osuuskauppa Arinan hallintoneuvosto on 13.4.2021 kokouksessaan valinnut osuuskaupan seuraavaksi toimitusjohtajaksi KTM Reima Loukkolan. Hänestä tulee Arinan 10. toimitusjohtaja, kun kauppaneuvos Veli-Matti Puutio siirtyy vuodenvaihteessa seuraavaan elämänvaiheeseen.

Arinassa toimitusjohtaja vastaa osuuskaupan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmän kanssa. Keskeisiä tavoitteita ovat Arinan olemassaolon tarkoituksen ja työn merkityksellisyyden kirkastaminen, osuustoiminnan hyödyllisyyden ja asiakasomistajakokemuksen varmistaminen sekä markkina-aseman ja kannattavuuden turvaaminen kaikilla toimialoilla. Toimitusjohtaja toimii lisäksi osuuskaupan hallituksen puheenjohtajana. Toimitusjohtajan esimies on hallintoneuvoston puheenjohtaja.

KTM Reima Loukkolan (46) työura alkoi osuuskaupassa vuonna 1991 myyjän, esimiessijaisen, markkinointineuvojan ja esimieskoulutettavan tehtävistä. Loukkola kävi Jollas Instituutin kouluttajana, kunnes palasi Arinaan ryhmäpäälliköksi ja Prismajohtajan sijaiseksi. Vuonna 2009 Loukkola siirtyi Osuuskauppa Ympyrään toimialajohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Vuonna 2012 matka jatkui Osuuskauppa Keskimaan toimialajohtajaksi. Lokakuussa 2020 Loukkola palasi Pohjois-Suomeen ja Arinaan hallintojohtajaksi.

Arinaa toimitusjohtajana vuodesta 2002 toiminut kauppaneuvos Veli-Matti Puutio siirtyy vuodenvaihteessa seuraavaan elämänvaiheeseen, palveltuaan osuuskaupan asiakasomistajia koko työuransa.

Lue myös: Nuorisotiloja suositellaan Pohjois-Pohjanmaalla avattavaksi

Kilpailut

Uusimmat