Uusimmat

Liikevaihto laski 13 % ja oli 1 214 miljoonaa euroa.
Katsauksen mukaan tulos parani edelleen ja vakavaraisuus vahvistui. Liikevaihto laski 3 % ja oli 2 301 miljoonaa euroa.
Liikevaihto oli 28 282 miljoonaa Ruotsin kruunua, liiketulos oli 2 969 miljoonaa kruunua, osakekohtainen tulos 2,43 kruunua ja nettokassavaranto 14,1 miljardia kruunua.
UPM:n liikevaihto oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa 5,186 miljardia, kun vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi 5,345 miljardia euroa.
Jenna Saapunki vieraili kertomassa uuden lifestylebrändin Kamu Collectionin syntytarinaa.
Metka-tukien käsittely alkoi maaliskuussa. Niiden käsittelyssä käytettävä uusi tietojärjestelmä ei vielä sisällä kaikkia niitä automaattisia toimintoja, joita kemera-tukien käsittelyssä on ollut käytössä. Tämä mm. osaltaan hidastaa käsittelyä. Lisäksi sekä kesälomakausi että Metsäkeskuksen henkilöstön lomautukset pidentävät käsittelyaikoja kesällä.
Kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin mukaan kuituyhtiön perustaminen ja toiminnan käynnistäminen on ollut kaupungin ja kaupunkilaisten kannalta järkevä ratkaisu ja konsernin panostuksen myötä palveluvarustus on kehittynyt.
Oulun seudulla yöpymisten kokonaismäärä nousi toukokuussa 2024 yhteensä 3 % edellisvuoteen verrattuna, saavuttaen 59,600 yöpymistä. Rengastien alueella kirjattiin toukokuussa 63,300 yöpymistä, joista 7,100 yöpymistä oli kansainvälisten vierailijoiden tekemiä.
Oulun Energian muutosneuvottelut ovat päättyneet ja yhtiö irtisanoo enintään 25 työntekijää.
Toukokuussa rekisteröitiin 7 780 uutta henkilöautoa, mikä on 17,5 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden toukokuussa. Alkuvuoden aikana on rekisteröity 32 393 henkilöautoa. Määrä jää 14,1 prosenttia viime vuoden tammi-toukokuun lukemaa alemmas. Sen sijaan käytettyjen henkilöautojen kauppa on vilkasta. Alkuvuoden aikana käytettyjä autoja on autoliikkeissä myyty noin 7 prosenttia viime vuotta vilkkaammin. Pookin aamu soitteli autokaupasta Sakan toimitusjohtaja Petri Poukkulalle autokaupan kuulumisista.
Huhtikuussa rekisteröity majoitusmyynti Oulussa oli 3,4 miljoonaa euroa, mikä merkitsee 16 % kasvua edellisvuoteen verrattuna. Pohjolan rengastien alueella majoitusmyynti kasvoi vastaavasti 6 %.
Liiketoimintojen myynti on osa Fodelia Oyj konsernin strategian kirkastamista, tavoitteena kohdentaa konsernin resurssit tukemaan ydinliiketoimintojen kasvua ja kehittymistä.