Uusimmat

Tarkasteltavana on yhdistettyjen kuljetusten hintataso, jolla tieliikennekuljetukset voisivat siirtyä raiteille. Pohjanmaan radan kapasiteetista ja tarvittavista radan parannustoimenpiteistä tehdään arvio.
7 kunnan yhteiselle Peili-hankkeelle on kasattu paljon odotuksia, sillä sen toivotaan näyttävän mallia, miten työvoiman kohtaanto-ongelma ratkaistaan täysin uudella tavalla. Projektipäällikkö Tommi Sirviö japrojektikoordinaattori Merja Louet vierailivat Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana torstaina
Raahessa järjestetään tänään Tsäänssi! -työ- ja koulutusmessut.Messut on suunnattu Raahen seutukunnan alueen työ- ja koulutustarjonnasta kiinnostuneille. Asiantuntija Marko Salmela piipahti tiistaina Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana
Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi. K-Market Metsokankaan kauppiaina toimivat Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko.
Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana piipahti tänään Raahen kaupungin rakennetun ympäristön lautakunnan puheenjohtaja Niilo Ojala
Lapin yliopiston Arktinen keskus käynnistää projektin, jonka aikana tehdään suunnitelma tiedekeskuksen perusnäyttelyn ja rahoitusmallin uudistamisesta. Lisäksi selvitetään, miten tiedekeskusta ja sen palveluita voitaisiin kehittää tiiviimmin yhteistyössä yritysten kanssa.
Suomen toimintojensa strategiseen tarkasteluun liittyen Bonava-konserni ilmoittaa kertaluonteisesta 15 miljoonan euron kustannuksesta viimeisellä vuosineljänneksellä.
Raimo Pudas aloittaa 1.4.2020 K-Citymarket Raahen kauppiaana yhdessä puolisonsa Kristan kanssa. Raahen nykyiset kauppiaat Päivi ja Seppo Ahoketo jäävät eläkkeelle kolmekymmentä vuotta kestäneeltä kauppiasuraltaan.
Pörhön Autoliike on ostanut Autotalo Antti-Roikon liiketoiminnot. Kaupan myötä Antti-Roikon nykyiset edustukset Volkswagen henkilö- ja pakettiautot, Audi, Seat ja Nissan siirtyvät ostajalle.
Pookin toimittaja Petri Alminoja vieraili Kemin LumiLinnassa. Haastattelussa Kemin matkailun kokemusjohtaja Noora Barria.
Juuri aloittanut Digi- ja viestintävirasto pyrkii vähentämään paperisotaa ja helpottamaan arkea digitalisaation keinoin.
Taalerin hallinnoimat Tuulitehdas I ja Tuulitehdas II – rahastot ovat päättäneet myydä omistusosuutensa Nybyn ja Myllykankaan tuulipuistoista eteläkorealaiselle sijoittajaryhmälle.