Uusimmat

Marja vierailemassa Veken avajaisissa. Haastattelussa myymälänjohtaja Miikka Ranua.
Act Now!-hankkeen työn alla on kolme kohdetta. Tällä hetkellä Centria Ylivieska on aloittanut valmistelevat mittaukset Sievin kunnantalolla. Sievin Jussinpekan koululle ja palvelutalolle on tulossa energiankäyttöön liittyviä mittauksia ja monitorointia, joita hyödynnetään muidenkin kuntien julkisissa rakennuksissa.
Finavian ennusteen mukaan turistilentojen määrä Lapin lentoasemilla kasvaa 15 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Esimerkiksi Rovaniemen ja Kittilän lentoasemilla rikotaan 200 lennon rajat reilusti.
Viljelijät saavat maksuja tileilleen ensimmäisestä maksupäivästä lähtien sitä mukaa, kun kunnat ja ELY-keskukset hyväksyvät maksuaineistoja. Maatilalleen maksetut tuet viljelijät voivat tarkistaa Vipu-palvelusta.
Konsertti pidettiin Oulun tuomiokirkossa su 24. lokakuuta. Lahjoitus tapahtui tänään kv diabetespäivänä OYS:n sairaalan tiloissa.
Joonaksen haastattelussa Sievitalon tekninen johtaja Petri Silver.
Elinkeinoelämän keskusliitto on jakanut Hyvä Omistaja 2018-palkinnon. Palkinnon voittaja on Kari Jussi Aho.
13.11.2018 käynnistyvät uuden sillan rakennustyöt Kaakkurin liittymässä.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kävi Marjan vieraana Pookin aamussa.
Useampi kuin kaksi kolmesta maakunnan vientiyrityksistä eli n. 71 % suunnittelee vientikaupan aloittamista uusiin maihin. Asia käy ilmi Finnveran ja Kauppakamarin Vientikaupan rahoitusbarometrin tuloksista. Pohjois-Pohjanmaalla aktiivisuus vientimarkkinoille pyrkimisessä on selvästi suurempaa kuin koko maassa keskimäärin tai esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Pelko luottotappioista voi jarruttaa vientikaupan aloittamista, vaikka lähtökohdat muuten olisivat kunnossa. Kansainvälistymistä ei kuitenkaan kannata pelätä ja luottotappioilta voi suojautua.
Marja kävi Oulun lentoasemalla SAS:n Oulu-Tukholma -lentoreitin avajaisissa. Haastateltavina ovat Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen ja SAS:n kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin asiakkuuspäällikkö Tuomas Kankaala.
Osuuskauppa Arina osallistuu Oulun ammattikorkeakoulun Hyvinvointia pohjoiseen Suomeen -varainhankintakampanjaan 20 000 euron lahjoituksella. Arinalla ja Oulun ammattikorkeakoululla on yhteinen tavoite vahvistaa pohjoisen Suomen hyvinvointia, alueen elinvoimaisuutta ja työllisyyttä.