Uusimmat

Kalajoen Alkon myymälä uudistetaan. Myymälä on avoinna viimeistä päivää ennen remonttia lauantaina 29. tammikuuta, ja uudistettu myymälä aukeaa jälleen lauantaina 12. helmikuuta.
Suomen suurin yksityinen hotelliketju Lapland Hotels ja samaan konserniin kuuluva ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris aloittavat kiristyneiden ravintolarajoitusten johdosta yhteistoimintaneuvottelut tänään 13.1.2022.
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Annukka Mickelssonia haastattelee Jussi Häkkilä.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Yritys tukee Lapin yliopiston opetus- ja tutkimustoimintaa osallistumalla 25 000 euron lahjoituksella yliopiston varainhankintakampanjaan.
Lapin yliopisto, Lapin AMK, opiskelijakunta ROTKO ja ylioppilaskunta LYY ovat saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksen hankkeelle, jolla tuetaan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia.
Marko Kailasmaa Raittiuden ystävät rystä oli Radio Pookin aamussa Paavo Törmin haastateltavana joulusta ja kehoitti antamaan lahjaksi lapsille raittiin joulun.
Oulun valtuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan ensi vuoden talousarvion ja kahden seuraavan vuoden taloussuunnitelman.
Pohjois-Pohjanmaan kunnat esittävät, että valmistelussa olevassa TE-palveluiden siirtämisessä kunnille luovuttaisiin 20 000 henkilön työvoimapohjan vaatimuksesta.
OP:n ekonomistien tuoreen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asuntomarkkinoiden vilkkaimmat ajat ovat nyt takanapäin.
Maa- ja vesitekniikan tuki ry (MVTT) on päättänyt tehdä merkittävän lahjoituksen Oulun yliopistolle. Miljoonan euron lahjoitus on kohdistettu tekniikan koulutusalalle
Kempeleen yrittäjät ry on valinnut vuoden yrittäjäksi Kalle Piiraisen / Haka Center Oy. Kempeleen kunta palkitsi lisäksi vuoden yksinyrittäjänä Juha Toppisen /Aquatalli.