Kuva: Lehto Group

Lehto Group tuo asuntomarkkinoille ekologisen puukerrostalon ja innovatiivisen verkkokaupan

26.03.2019 08:52 - Marja Ollakka

Lehto Asunnot lanseeraa markkinoille ekologisen ja teollisesti tuotetun puukerrostalokonseptin, jonka erikoisuutena on asiakkaan mahdollisuus räätälöidä oma asunto tavanomaista pidemmälle. Teollisesti tuotettuna puukerrostalon konseptina Lehdon malli on Suomen ensimmäisiä.

Verkossa toimivia suunnitteluohjelmia on totuttu näkemään rakentamisen toimialalla toistaiseksi vain pientalojen puolella. Uudessa konseptissa suunnittelun ja valinnan mahdollisuudet on viety entistä pidemmälle. Sisustusvalintojen lisäksi asiakas voi tilata asuntoonsa muun muassa huonekalut.

Tällä hetkellä muokattavissa olevia, valmisteilla olevia puukerrostalokohteita löytyy Sipoosta ja Tampereelta. Lehto tähtää kasvuun myös kansainvälisesti ja liiketoimintaa ollaan parhaillaan käynnistämässä Ruotsissa. Ruotsin asuntomarkkinoilla kaivataan ratkaisuja, joissa yhdistyy kohtuuhintaisuus, laatu sekä nopea rakentaminen. Toisaalta myös vastuullisuuden ja ekologisuuden näkökulma korostuu, jopa enemmän kuin Suomen markkinoilla.

Lehdon puukerrostalot rakennetaan kotimaisista raaka-aineista, pääosin Lehdon Oulaisten ja Hartolan tehtailla. Omilla tehtailla syntyvät kokonaisten huoneistoelementtien lisäksi myös kalusteet.

Lue myös: Oulun kaupunki sammuttaa valot ilmaston puolesta lauantaina

Kilpailut

Uusimmat