Oulun käräjäoikeus on päättänyt Lehto Groupin yrityssaneerausmenettelyn aloittamisesta.
Lehto Groupin hallitus on päättänyt jättää hakemuksen Oulun käräjäoikeudelle yrityssaneerausmenettelyn aloittamiseksi.
Lehto Group ilmoitti tänään, että sen eurooppalaisen rahastoyhtiön kanssa solmima tytäryhtiöiden myyntiä koskeva aiesopimus ei toteudu.
Lehto Group kertoi eilen aloittavansa muutosneuvottelut, joilla tavoitellaan toiminnan sopeuttamista markkinatilanteeseen sekä uudelleen organisointia mahdolliseen yritysjärjestelyyn liittyen.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa noin 80:a henkilötyövuotta vastaavat säästöt.
Lehto Groupin tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto laski 26,6 prosenttia vuoden takaisesta 87,6:een miljoonaan euroon.
Lehto Asunnot lanseeraa markkinoille ekologisen ja teollisesti tuotetun puukerrostalokonseptin, jonka erikoisuutena on asiakkaan mahdollisuus räätälöidä oma asunto tavanomaista pidemmälle. Teollisesti tuotettuna puukerrostalon konseptina Lehdon malli on Suomen ensimmäisiä.
Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Tilat Oy on aloittanut vuokrattavien pienvarastotilojen rakentamisen Espoon Sepänkylään.
Lehto Groupin tämän vuoden tammi-kesäkuun tulos oli 10,8 miljoonaa, kun vuotta aiemmin voittoa kertyi 12,1 miljoonaa euroa.
Jyväskylän kaupunki on valinnut kempeleläisen Lehto Groupin Varainhoito Fennian ja sijoittajien muodostaman konsortion Hippos2020-hankkeen yhdeksi innovaatiokumppaniksi.
Lehto Group on ostanut Iissä toimivan Fasadi Oy:n konkurssipesän.
Kempeleläinen Lehto Group rekrytoi Oulaisten tehtailleen lähes 30 uutta työntekijää. Henkilöstöä tarvitaan elementtituotantoon.
Lehto Group ja Kempeleen kunta yhteistyösopimukseen mittavan liikekeskittymän kehittämisestä Zatelliitin alueelle