Kuva: Jussi Häkkilä

Oulun lasten ja nuorten kaupunkikokous jakoi rahaa mm. koulupihojen piristämiseen

10.05.2023 08:57 - Jussi Häkkilä

Oulun lasten ja nuorten eilen Talvikankaan koululla pitämä kaupunkikokous päätti jakaa käytettävissään olevasta 10 000:n euron määrärahasta 3800 euroa Koskelan koululle hankittavaan miniramppiin, 4500 euroa Paulaharjun ja Tuiran kouluille liikunta- ja välituntivälineitä varten, 850 euroa Teuvo Pakkalan, Lintulammen ja Pohjankartanon kouluille luistinten hankitaan ja 600 euroa Kellon koululle penkkejä varten.

Oulun lasten ja nuorten eilen Talvikankaan koululla pitämä kaupunkikokous päätti jakaa käytettävissään olevasta 10 000:n euron määrärahasta 3800 euroa Koskelan koululle hankittavaan miniramppiin, 4500 euroa Paulaharjun ja Tuiran kouluille liikunta- ja välituntivälineitä varten, 850 euroa Teuvo Pakkalan, Lintulammen ja Pohjankartanon kouluille luistinten hankitaan, ja 600 euroa Kellon koululle penkkejä varten. Myöhemmin työpajoissa käsiteltäviksi kehittämisideoiksi valittiin maksuttomat kuukautissuojat, kouluruoan laadun parantaminen​ ja Ylikiimingin kylän koulupihan piristäminen.
Lasten ja nuorten kaupunkikokous on vuosittain järjestettävä tilaisuus, jossa lapset ja nuoret päättävät erilaisista hankinnoista ja äänestävät kehittämisideoista. Kokous on osa Oulun kaupungin lasten ja nuorten osallisuustoimintaa, jota koordinoi perusopetus- ja nuorisopalvelut.

Lue myös: Oulun sivistyslautakunta esittää koulujen lakkauttamisia

Kilpailut

Uusimmat