Kuva: AOP

Yksi ammuttu henkilö löytyi menehtyneenä ulkoa ja toinen asunnosta Oulun Välivainiolla - poliisi ottanut kiinni tekijäksi epäillyn henkilön

07.05.2023 10:21 - Ari Kettukangas

Miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta taposta. Tapauksen tutkinta on alussa ja rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi tutkii kahta epäiltyä henkirikosta Oulun Välivainiolla. Poliisi sai lauantaina kello 17 aikaan useita ilmoituksia mahdollisesta väkivaltarikoksesta Välivainiolla. Ilmoittajat kertoivat, että alueella oli ammuttu laukauksia ja että ulkoa oli löytynyt loukkaantunut mies. Ulkoa löytynyt loukkaantunut mies oli saanut ampumavamman ja mies menehtyi paikan päällä ensihoitotoimenpiteistä huolimatta. Poliisi tarkasti alueella asunnon, josta löytyi menehtynyt nainen. Myös hän oli saanut ampumavamman. Poliisi otti asunnosta kiinni yhden henkilön. Henkilön osuutta tapahtumiin selvitetään. Poliisi etsi alueelta paikan päältä poistunutta, mahdollisesti aseistautunutta, miestä. Hänet löydettiin kello 19:20 Haravatieltä Välivainiosta. Miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta taposta. Tapauksen tutkinta on alussa ja rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

Lue myös: Mies puukotti toisen miehen hengiltä Oulussa

Kilpailut

Uusimmat