Maija-Liisa Tausta-Ojala palkittiin vuoden maa- ja kotitalousnaisena ja Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura vuoden paikallisyhdistyksenä

27.11.2022 14:10 - Ari Kettukangas

Pyhännän Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura ry:n puheenjohtaja Matti Leiviskää haastattelee Jussi Häkkilä.

Maija-Liisa Tausta-Ojala palkittiin vuoden maa- ja kotitalousnaisena ja Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura ry vuoden paikallisyhdistyksenä. Valinnat julkistettiin lauantaina edustajakokouksessa Rokualla. Maija-Liisa Tausta-Ojala on toiminut Maa- ja kotitalousnaisten johtajana eläkkeelle jäämiseensä saakka, jonka jälkeen hän on jatkanut toimintaansa aktiivisena Terva-Oulun Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksen jäsenenä.
Pitkän uransa aikana hän on tehnyt merkityksellistä työtä Pohjois-Suomen maaseudun naisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi sekä työ- ja elinolojen kehittämiseksi. Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura ry on aktiivinen osa Tavastkengän elinvoimaista kylää.
Yhdistyksen yli satavuotisen taipaleen aikana Tavastkengän yhteisestä historiasta on tehty voimavara, joka yhdistää edelleen nykyisiä ja entisiä kyläläisiä. Tavastkenkä sai Pohjois-Pohjanmaan vuoden maisemateko -palkinnon vuonna 2016 maisemanhoitohankkeesta Kurkelanjärven ja siihen liittyvän Ala-Kurkelan rantalaitumen ympäristöstä.

Kilpailut

Uusimmat