Kuva: Shutterstock

Oulun Vesi ottaa käyttöön häiriötiedotteen

01.11.2022 11:52 - Paavo Törmi

Oulun Vesi on ottanut käyttöön häiriötiedotteen. Häiriötiedote lähetetään tekstiviestinä puhelimeen aina, kun vesihuoltoverkostossa on joko suunniteltu huoltotyö tai äkillinen häiriö.

Viesti lähtee automaattisesti Oulun alueen yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen. Häiriötiedote pitää tilata erikseen, jos puhelinliittymä on rekisteröity muuhun kuin asuinpaikkaan, operaattoria on kielletty luovuttamasta osoitetta, puhelinliittymä on salainen tai prepaid tai tiedote halutaan toisesta osoitteesta, esimerkiksi mökiltä.

Oulun Vesi lähettää tällä viikolla tervetuloviestin kaikkiin julkisiin puhelinnumeroihin. Mikäli puhelimeen ei ole tullut viestiä 11.11. mennessä, tulee rekisteröityä osoitteessa oulunvesi.fi/hairiotiedote. Samassa osoitteessa voi halutessaan perua tiedotteet.

Puhelinnumerot ja osoitetiedot saadaan suoraan matkapuhelinoperaattoreilta, eikä järjestelmä käytä Oulun Veden asiakasrekisteriä numeroiden keräämiseen. Tällä hetkellä Oulun alueella on hieman yli 84 000 julkista puhelinnumeroa. Tekstiviesti saavuttaa tällä hetkellä noin puolet alueen asukkaista. Häiriötiedotteet näkyvät edelleen myös Oulun Veden verkkosivuilla.

Kilpailut

Uusimmat