Kuva: Pixabay

Nuoret päättivät määrärahoista harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen Oulussa

14.09.2022 10:01 - Mika Kuki

Lasten ja nuorten kaupunkikokous järjestettiin 14. kerran tiistaina 13.9. Kokous toteutettiin Teams-kokouksena, jossa osallisuusryhmien edustajisto oli paikan päällä Laanilan koululla.

Oulussa lasten ja nuorten kaupunkikokous jakoi 10 000 euroa määrärahoja eri hankkeiden kehittämiseen. 14 kerran järjestetyssä lasten ja nuorten kaupunkikokouksessa päätettiin tiistaina niiden ehdotusten pohjalta, mitä lapset ja nuoret ovat miettineet alkuvuodesta omilla kouluillaan ja nuorisotiloillaan. Osallisuusryhmät puolestaan valitsivat alueidensa koulujen ehdotuksista parhaiten perustellut ja valmistellut ehdotukset ja toivat ne kaupunkikokoukseen. Rahaa sai muun muassa hanke, jossa saadaan polkupyöriin ja kypäriin Merikosken koulun Merituulen yksikköön, skeittiramppeihin Yli-iihin, sekä venekujan kunnostukseen Ylikiimingissä.

Lisäksi eteenpäin ammattilaisten kanssa valmisteltavaksi lähtivät ehdotukset uimalaiturin saamiseksi Pateniemen rantaan sekä Kuivasjärven ja Lämsänjärven kunnostus.

Kaikki saajat ja summat:

Venekujan kunnostus 830 € (Osallisuusryhmä Y.K.S.I, Ylikiimingin Suuret Ideoijat)

Polkupyöriä ja kypäriä Merikosken koulun Merituulen yksikölle (sis. rahtikuljetuksen) 4500 € (Osallisuusryhmä TeKo, Toppilan elinympäristö – Koskelan olosuhteet)

Yli-Iin koulun pihalle skeittirampit ja reilit 1200 € (YO, Yli-Iin osallisuusryhmä)

Pohjankartanolle 2 kpl pöytäryhmiä, sekä Pohjankartanoon että Teuvo Pakkalan ala-asteelle korisukkia 10 kpl (VeTo, Vaikuttaa elämässä, Toimii Oulussa)

Pingispöytä Niemenrannan koululle tarjotaan määrärahasta 170 €, määrärahaa haettiin 650 € (Osava, Oulunsalon aktiiviset vaikuttajat)

Määrärahaa saaneet ehdotukset toteutetaan vuoden 2022 aikana.

Kilpailut

Uusimmat