Kuva: AOP

Taksinkuljettaja ryöstettiin Haukiputaalla – poliisi pyytää havaintoja tekijästä

29.06.2022 13:19 - Marja Ollakka

Poliisi pyytää havaintoja henkilöstä, joka ryösti taksinkuljettajan ampuma-aseella uhaten tänä aamuna Haukiputaan Huvipolulla.

Taksinkuljettaja ryöstettiin ampuma-aseella uhaten Haukiputaan Huvipolulla tänään keskiviikkona noin kello 9.30. Tekijä oli viittilöinyt taksille saaden sen pysähtymään ja ottanut sitten aseen esille. Aseella uhkaamalla tekijä oli saanut anastettua taksista vähäisen määrän käteistä rahaa. Tekijä oli poistunut paikalta vanhanmallisella naistenpyörällä, eikä häntä ole tavoitettu.

Tekijä on iältään noin 35–45 vuotta, pituudeltaan 170–180 senttimetriä pitkä ja hoikka. Hänellä on ruskea lyhyt siilitukka ja leuassa parransänki kauttaaltaan. Päällä tekijällä oli punainen huppari, jonka hihat oli kääritty ylös ja jalassa mustat caprimalliset shortsit. Hänellä on tatuointi vasemmassa kyynärvarressa ranteen yläpuolella.

Poliisi pyytää havaintoja kyseisiin tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä sekä ennen tekoajankohtaa että sen jälkeen. Havainnot voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Kilpailut

Uusimmat