Kuva: Shutterstock

Poliisi valvoo tulevaa koulujen päättymisviikonloppua koko maassa - tarkkailun kohteena nuorten alkoholin ja huumeiden käyttö

01.06.2022 14:41 - Ari Kettukangas

Valvontaa tehdään monilla paikkakunnilla yhteistyössä Nuoriso- ja sosiaalitoimen sekä Aluehallintoviraston alkoholitarkastajien kanssa. Poliisi muistuttaa, että alle 18-vuotiaiden alkoholin käytöstä lähtee aina ilmoitus vanhemmille sekä lastensuojeluviranomaisille. Tämän lisäksi seurauksena on useimmiten 40 euron rikesakko. Vastuu lapsista, nuorista ja heidän tekemisistään on aina vanhemmilla.

Poliisi toivoo malttia tulevaan koulujen päättymisviikonlopun viettoon. Poliisi valvoo viikonlopun aikana nuorten alkoholin ja huumeiden käyttöä koko maassa. Valvonnan painopistealueina ovat erityisesti nuorten kokoontumispaikat, kuten lasten leikkipaikat sekä päiväkotien ja koulujen pihat. Valvontaa tehdään monilla paikkakunnilla yhteistyössä Nuoriso- ja sosiaalitoimen sekä Aluehallintoviraston alkoholitarkastajien kanssa. Poliisi muistuttaa, että alle 18-vuotiaiden alkoholin käytöstä lähtee aina ilmoitus vanhemmille sekä lastensuojeluviranomaisille. Tämän lisäksi seurauksena on useimmiten 40 euron rikesakko. Vastuu lapsista, nuorista ja heidän tekemisistään on aina vanhemmilla.

Lue myös: Koronatestaus siirtyi Rehapoliksesta Rautatienkadulle Oulussa

Kilpailut

Uusimmat