Kuva: Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa vaalikahvit Hailuodossa

13.05.2022 08:20 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa tänään vaalikahvit alueen asukkaille vilkkaimmin äänestäneessä kunnassa Hailuodossa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa tänään vaalikahvit alueen asukkaille vilkkaimmin äänestäneessä kunnassa Hailuodossa. Kahvit ovat tarjolla Hailuodon kunnantalolla kello 11-13. Yleisöllä on mahdollisuus kysyä hyvinvointialueen valmistelutyön etenemisestä, päätöksenteosta tai terveys-, sosiaali- ja pelastustoiminnasta. Paikalla kysymyksiin vastaamassa ovat aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Tölli sekä hyvinvointialueen konsernipalveluiden johtaja Jouko Luukkonen. Lisäksi tapahtumassa esitellään ja pääsee kokeilemaan digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluja, Omaolo.fi- ja Terveyskylä.fi-sivustoja ja 116117 Päivystysapu -numeron toimintaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä maakunnallisen Muista hyvinvointisi! -kiertueen ja Hailuodon kunnan kanssa. Kiertueen ovat toteuttaneet Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi, Oulun Seudun Muistiyhdistys ry ja Oulun seudun omaishoitajat ry. Yleisölle on tarjolla asiaa muistista, hyvinvoinnin merkityksestä aivoterveydelle, omaishoitajille saatavilla olevasta tuesta sekä kiertuetta järjestävien yhdistysten toiminnasta.
Hailuodon kunta esittelee seniorineuvolatoimintaa. Paikalla ovat sosiaaliohjaaja ja terveydenhoitaja. Lisäksi fysioterapeutti esittelee kunnassa alkavaa Voimaa arkeen -ryhmää. Kriisi- ja traumaterapeutti Petteri Mankila pitää luennon aiheesta Arjen aallokoissa luoviminen kello 12.30 alkaen.

Lue myös: Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto hyväksyi strategian -laboratoriopalveluiden tuottajaksi valittiin Nordlab

Kilpailut

Uusimmat