Kuva: Eeva Anundi Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin Oulun piirin Ennakkoluuloton edelläkävijä –tunnustus Mia Lindbergille

21.03.2022 18:11 - Marja Ollakka

Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustus ojennetaan Mialle torstaina 24.3. Kultturikeskus Valveella Pohjois-Suomen ETNO:n isännöimen paneeliskekustelu  –tapahtuman yhteydessä.

Punaisen Ristin Oulun piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustuksen saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta. Tunnustus jaetaan Rasisminvastaisella viikolla.

Mia Lindberg työskentelee suunnittelijana Monikulttuurikeskus Villa Victorissa. Hän on koordinoinut Oulun Rasisminvastaisen viikon suunnitteluverkostoa sekä Oulu loves me -tapahtumaa vuodesta 2020. Mia on myös yksi  Oulu loves me -tapahtuman kehittäjistä ja hän on osallistunut aktiivisesti viikon suunnitteluun sekä toteutukseen alusta alkaen eli vuodesta 2011 lähtien. Koordinaattorina Mia ottaa kaikkien mielipiteet ja ideat huomioon. Hän osaa koostaa niistä eheän ja toimivan kokonaisuuden, jossa teemaa tarkastellaan monesta näkökulmasta. Mia tekee työtänsä poikkeuksellisella lämmöllä ja aidolla halulla edistää yhdenvertaista Oulua.

Kilpailut

Uusimmat