Kuva: Ari Kettukangas

Kempele palkitsi yrittäjiä

07.12.2021 12:12 - Paavo Törmi

Kempeleen yrittäjät ry on valinnut vuoden yrittäjäksi Kalle Piiraisen / Haka Center Oy. Kempeleen kunta palkitsi lisäksi vuoden yksinyrittäjänä Juha Toppisen /Aquatalli.

Kalle Piirainen on luotsannut Haka Centeriä kymmenen vuotta, eli 2021 on ollut yrittäjän juhlavuosi. Haka Centerin toiminta-ajatuksena on uusien ja käytettyjen koneiden myynti, vuokraus, osto, kuljetus sekä huolto- ja korjaustoiminta. Asiakaskunta koostuu pääosin maatalous-, maarakennus– ja kiinteistöhuoltoalojen yrityksistä. Haka Centerin toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä ja Ylivieskassa.

Juha Toppinen toteutti tammikuussa 2020 lapsuuden unelmansa ja perusti Aquatallin. Aquatalli.fi on akvaariokauppa, jonka palveluihin kuuluvat myös muun muassa akvaariokokonaisuuksien suunnittelu ja ylläpitosopimukset. Toppinen on erinomainen esimerkki yrittäjästä, joka tekee työtään täydellä sydämellä ja tietää alastaan kaiken mahdollisen. Yrittäjä on myös näkynyt laajasti eri medioissa ja osaa hyödyntää somekanavia hyvin. Aquatalli on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka on lähtenyt pienestä unelmasta ja voi kasvaa mihin vain.

Kilpailut

Uusimmat