Kuva: Tiernasäätiö

Tiernapoikakilpailun alkukilpailuista selvisi finaaliin 4 ryhmää Oulussa

28.11.2021 12:00 - Ari Kettukangas

Kilpailuun oli ilmoittautunut yhteensä 13 ryhmää. Tiernakaupungin perinne- ja mukaelmat-sarjoihin ilmoittautui kumpaankin kolme joukkuetta. He esiintyvät tänään sunnuntaina finaalissa.


Tiernapoikakilpailun alkukilpailuista selvisi finaaliin 4 ryhmää Oulussa. He ovat GAAE-tiernat, Tiernapojjat, Tähtitytöt ja Tiernamaan laulajat.
Koronan aiheuttama tautitilanne siirsi kilpailun Rotuaarin lavalta Oulun seurakuntayhtymän tiloihin, jossa pidettiin tiernapoikakilpailun yleisen sarjan alkukilpailut eilen lauantaina. Kilpailuun oli ilmoittautunut yhteensä 13 ryhmää. Tiernakaupungin perinne- ja mukaelmat-sarjoihin ilmoittautui kumpaankin kolme joukkuetta. He esiintyvät tänään sunnuntaina finaalissa. Finaali striimataan suorana yleisön nähtäväksi Kaleva Liveen osoitteessa kaleva.fi/live. Tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lue myös: Uuden omicron koronavirusvariantin riskimaista saapuvat matkustajat määrätään pakolliseen terveystarkastukseen - päätös koskee koko maata ja on voimassa vuoden loppuun saakka

Kilpailut

Uusimmat