Kuva: Shutterstock

Oulussa Sanninkodissa todettu neljä koronatartuntaa

29.10.2021 16:32 - Marja Ollakka

Rajakylän hoivan Sanninkodissa Oulussa on todettu yhteensä neljä koronatartuntaa. Tartuntoja on todettu yhdellä työntekijällä ja kolmella asukkaalla. Ensimmäinen koronatartunta tuli ilmi torstaina 28. lokakuuta, minkä jälkeen kaikki Sanninkodin työntekijät ja asukkaat on testattu.

Tilannetta seurataan tiiviisti ja käytössä ovat laajat turvatoimet, jotta tartunnat eivät leviäisi. Sanninkodin asukkaat, joilla on oireita, hoidetaan suojavarustuksessa omissa huoneissaan. Sanninkoti on suljettu vierailta. Sanninkodin asukkaiden omaisia on tiedotettu tilanteesta.

Rajakylän hoivalla toimii kaksi yksikköä: Severinkoti jossa on 30 asukaspaikkaa sekä Sanninkoti, jossa on 30 asukaspaikkaa.

Keskiviikkona 27.10. tiedotettiin Oulun kaupungin Hiirosenkodin E7-osastolla havaitusta korona-altistumisesta henkilökunnan keskuudessa. Henkilökunta ja asukkaat on testattu. Koronatartuntoja ei tullut ilmi. Osasto voidaan avata.

Keskiviikkona 27.10. tiedotettiin korona-altistumisesta myös yksityisessä Mainiokoti Vuoksessa. Henkilökuntaa ja asukkaita on testattu ja koronatartuntoja ei ole tullut ilmi. Palvelukoti voi palata normaaliin toimintaan.

Kilpailut

Uusimmat