Kuva: Likis

Likis-lähiruokatapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna Linnanmaan kampuksella

14.09.2021 09:25 - Joonas Hepola

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat järjestävät kuluvalla viikolla nyt jo viidettä kertaa Likis-lähiruokatapahtuman.

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat järjestävät nyt jo viidettä kertaa Likis-lähiruokatapahtuman. Tämän vuoden Likis pidetään tulevana viikonloppuna 18.–19.9. uudessa paikassa Oamkin Linnanmaan kampuksen parkkipaikalla, osoitteessa Kaitoväylä 10, Oulu.

Koronavirustilanteen vuoksi Likis järjestetään tänäkin vuonna hieman pienempänä tapahtumana, sillä tapahtuman turvallisuudesta ei haluta tinkiä. Myyjien määrä on rajoitettu noin 35:een, kun ennen koronaa tapahtumassa myyjiä on ollut viitisenkymmentä.

– Näin pystymme takaamaan, että jokaisen myyjän välillä on vähintään kolme metriä turvaväliä ja yleisöllä on turvallista vierailla tapahtumassa. Jokainen myyjä ja tapahtumassa työskentelevä opiskelija käyttää myös kasvomaskia. Käsidesiä on saatavilla ympäri tapahtuma-aluetta, kertoo tapahtumavastaava, lehtori Antti Hirvonen.

Likis on avoinna lauantaina 18.9. kello 10–16 ja sunnuntaina 19.9 kello 10–15.

Likikseen on vapaa pääsy.

Likiksen järjestävät Oamkin agrologiopiskelijat, joille tapahtuman järjestäminen on myös mielenkiintoinen oppimiskokemus. Tapahtuma edistää ekologista ja kestävää ruoantuotantoa sekä vastaa kasvavaan lähiruoan kysyntään Oulun seudulla.

Kilpailut

Uusimmat