Kuva: Fotolia

Saaga Travel toteuttaa kesällä päiväretkiä Pohjolan rengastien kohteisiin

10.06.2021 09:25 - Ari Kettukangas

Pohjolan rengastie on VisitOulun lanseeraama uusi Oulun seudun yhteinen kiertomatka, joka sisältää useita erilaisia reittivaihtoehtoja ja kymmeniä matkailuyritysten tarjoamia elämystuotteita eri puolilla aluetta. Viikko-ohjelmaa toteutetaan kuuden viikon ajan 28. kesäkuuta - 8. elokuuta.

Saaga Travel toteuttaa kesällä päiväretkiä Pohjolan rengastien kohteisiin. Pohjolan rengastie on VisitOulun lanseeraama uusi Oulunseudun yhteinen kiertomatka, joka sisältää useita erilaisia reittivaihtoehtoja ja kymmeniä matkailuyritysten tarjoamia elämystuotteita eri puolilla aluetta. Viikko-ohjelmaa toteutetaan kuuden viikon ajan 28.kesäkuuta - 8. elokuuta.

Päiväretkien kohteita ovat Kierikkikeskus, Liminganlahti, Turkansaari, Raahe, Rokua, Manamansalo, Kalajoki, Hailuoto, Syöte ja Koitelinkoski. Retket toteutetaan takuulähtöinä ilman minimiosallistujamäärää. Osaan kohteista voi ottaa mukaan oman pyörän. Keväällä pilotoitiin retkibusseja Koitelinkoskelle ja Liminganlahdelle. Sieltä saatiin hyvää oppia ja palautetta. Seutukohteet toivoivat vastaavia retkibusseja myös omille alueilleen. Monet Oulun seudunkohteet ovat vaikeasti saavutettavissa ilman omaa autoa. Saaga Travelin mukaan on myös kestävän matkailun mukaista suosia joukkoliikennettä.

Lue myös: Ahvenanmaan itsehallinto täyttää tänä vuonna sata vuotta - juhlan kunniaksi lahjoituksena Oulun kaupungille omenapuu

Kilpailut

Uusimmat