Vuoden 2020 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistys on Kuusamon Yrittäjät

22.01.2021 11:28 - Marja Ollakka

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi on valittu Kuusamon Yrittäjät. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät halusivat antaa kaksi kunniamainintaa kahdelle paikallisyhdistykselle Pudasjärven Yrittäjille ja Oulaisten Yrittäjille. Kuusamon Yrittäjien puheenjohtaja Mika Haataja oli jututettavana Pookin iltapäivässä.

Kuusamon Yrittäjät kehittävät ja vaikuttavat yritystoiminnan edellytyksiin aktiivisesti ja tekevät laajasti yhteistyötä kaupungin ja kaikkien alueen toimijoiden kanssa. Koronakriisi on haastanut yrittäjiä myös Kuusamossa, mutta yhteistyöllä esim. matkailualalla tästäkin on selvitty kohtuudella.

Kuusamon Yrittäjät on ollut vuosien mittaan mukana kaupunkikeskustan kehittämisessä, kaupungin brändityössä, kaupungin strategiatyössä sekä kaupungin hankintapolitiikan kehittämisessä. Vuorovaikutusta ja vaikuttamista hoidetaan yhteisissä tilaisuuksissa ja tapaamisissa. Kuluvana vuonna yhteyksiä on pidetty pääosin etänä. Kuntabarometrin tulokset on käyty yhdessä läpi.

Jäsenkehitys on ollut vuonna 2020 hyvällä tasolla. Uusia jäseniä on saatu mukaan ja yhdistys on tehnyt tuloksia tuottavaa ja hyvää yhteistyötä aluejärjestön kanssa.

Viestintää hoidetaan aktiivisesti ja monipuolisesti, paikallisiin medioihin tarjotaan juttuvinkkejä. Suhteet median edustajiin ovat hyvät ja toimivat.

Yhdistyksen puheenjohtajistolle on määritelty omat tehtävänsä. Muut hallituksen jäsenet osallistuvat myös erilaisiin tehtäviin tilanteen mukaan. Yhteistyön henki on hyvä ja töitä yrittäjien ja yrittäjyyden eteen tehdään yhdessä.

Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät halusivat antaa kaksi kunniamainintaa kahdelle paikallisyhdistykselle Pudasjärven Yrittäjille ja Oulaisten Yrittäjille erinomaisesta toiminnasta yrittäjien ja yrittämisen eteen tekemästään työstä  poikkeusvuonna.

Lue myös: Centria, Kokkolan yliopistokeskus ja Kerttu Saalasti Instituuti saivat virallisen digitaalisen innovaatiokeskittymän statuksen

Kilpailut

Uusimmat