Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien yhteisessä lausunnossa eduskunnan talousvaliokunnalle vaaditaan kuntakohtaisia rajoituspäätöksiä ravitsemisliikkeiden aukiolojen rajoittamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi on valittu Kuusamon Yrittäjät. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät halusivat antaa kaksi kunniamainintaa kahdelle paikallisyhdistykselle Pudasjärven Yrittäjille ja Oulaisten Yrittäjille. Kuusamon Yrittäjien puheenjohtaja Mika Haataja oli jututettavana Pookin iltapäivässä.
Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Jorma Terentjeff.
Jussi Riikonen oli Marjan jututettavana Pookin Iltapäivässä.
Huomenna vietetään Yrittäjän päivää, mutta poikkeusolojen vuoksi tapahtumat on jouduttu perumaan. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjillä oli suunnitteilla huomiselle isot juhlat, jotka kuitenkin jouduttiin perumaan vallitsevan tilanteen vuoksi.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut vuoden nuoreksi yrittäjäksi oululaisen Prime Sales Oy:n Joonas Puurusen.
Siikajoen Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kiviojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut Muhoksen Yrittäjät vuoden paikallisyhdistykseksi.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen kävi Marjan vieraana Pookin aamussa.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry on valinnut vuoden nuoreksi yrittäjäksi Sikla Oy:n toimitusjohtaja Janne Niemisen.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjä-pilottiprojekti on käynnistynyt ja siihen on valittu 15 yksinyrittäjää Pohjois-Pohjanmaan alueelta, kauimmaiset Kuusamosta ja Pyhäjärveltä. Yksinyrittäjä-hankkeen koordinaattori Piia Innasta haastattelee Jussi Häkkilä.