Kuva: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto tarjoaa työttömille ja lomautetuille maksutta kaikki Oulun avoimen yliopiston toteuttamat opinnot tulevana keväänä ja kesänä

28.12.2020 08:44 - Ari Kettukangas

Oman osaamisen vahvistamista halutaan tukea Oulun yliopistossa, joten työttömille ja lomautetuille tarjotaan maksutta kaikki Oulun avoimen yliopiston toteuttamat opinnot keväällä ja kesällä 2021.Oulun yliopisto tarjoaa lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen yliopiston itsensä toteuttamia opintoja maksutta 1. tammikuuta- viimeinen päivä heinäkuuta välisenä aikana.

Epävarmuus työelämässä jatkuu koronan tuomana poikkeusaikana. Oman osaamisen vahvistamista halutaan tukea Oulun yliopistossa, joten työttömille ja lomautetuille tarjotaan maksutta kaikki Oulun avoimen yliopiston toteuttamat opinnot keväällä ja kesällä 2021.Oulun yliopisto tarjoaa lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen yliopiston itsensä toteuttamia opintoja maksutta 1. tammikuuta- viimeinen päivä heinäkuuta välisenä aikana. Laaja opintotarjonta ja osallistumisohjeet löytyvät uudesta Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen JOY-verkkopalvelusta. Myös kaikki kevätlukukaudella 2021 Oulun yliopistosta valmistuneet saavat suorittaa maksutta avoimen yliopiston opintoja lukuvuonna 2021 - 2022. Lisäksi kaikille taustasta ja iästä riippumatta on tarjolla maksuttomasti yli 20 opintojaksoa eri aloilta kuten kauppatieteistä, tietojenkäsittelytieteistä ja lääketieteistä.

Lue myös: Vuoden 2020 lappialaiseksi valittiin johdon assistentti Mari Uusitalo

Kilpailut

Uusimmat