Maastopyöräilijä menehtyi metsästäjän luotiin Savukoskella

18.10.2020 14:37 - Ari Kettukangas

Poliisi käynnistää tapauksesta esitutkinnan ja selvittää tapahtumien kulun. Tässä vaiheessa metsästäjää epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta. Tämänhetkisten tietojen mukaan ei ole syytä epäillä tahallisuutta.

Lapin poliisi sai lauantaina kello 11 aikaan ilmoituksen, jonka mukaan metsästäjän laukaus oli osunut maastopyöräilijään. Tapaturmapaikka oli Urho Kekkosen kansallispuistossa, Kemihaaran ja Korvatunturin väliseltä alueelta.
Osuman saanut pyöräilijä oli reitillä neljän muun henkilön kanssa maastopyöräilemässä. Seurueen lähimmät henkilöt antoivat haavoittuneelle ensiapua. Pyöräilijä menehtyi tapahtumapaikalla vammoihinsa. Uhri on 30-vuotias mies, joka on kotoisin pääkaupunkiseudulta. Muihin seurueen pyöräilijöihin ei tietojen mukaan kohdistunut välitöntä vaaraa. Poliisi käynnistää tapauksesta esitutkinnan ja selvittää tapahtumien kulun. Tässä vaiheessa metsästäjää epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta.
Tämänhetkisten tietojen mukaan ei ole syytä epäillä tahallisuutta.
Poliisi ei ole vielä ehtinyt kuulla asianosaisia tai silminnäkijöitä. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan aikana.

Lue myös: Taivalkoskella kadonnut mies löytyi hyväkuntoisena

Kilpailut

Uusimmat