Kuva: Mari Korpua

Poliisi tyhjensi parkkialueen Oulussa nuorison rälläyksen takia

25.05.2020 08:37 - Jussi Häkkilä

Poliisi joutui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tyhjentämään Oulun Kaakkurissa Kaakkurinkulman pysäköintialueen sinne kokoontuneista sadoista nuorista.

Poliisi joutui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tyhjentämään Oulun Kaakkurissa Kaakkurinkulman pysäköintialueen sinne kokoontuneista sadoista nuorista. Nuoria oli kokoontunut illan ja alkuyön aikana alueelle autoilla, moottoripyörillä, mopoilla, mönkijöillä ja muilla ajoneuvoilla.
Ajoneuvoilla rällättiin ympäri pysäköintialuetta, ja kiihdyteltiin aiheuttaen mm. useita kolareita. Osa kolareiden osapuolista loukkaantui lievästi. Tekoja tutkitaan mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisina ja liikennerikkomuksena. Yhden ajoneuvon kuljettajaa epäillään myös rattijuopumuksesta. Lisäksi rälläys häiritsi alueen asukkaita. Poliisin tehdessä paikalla kolareiden tutkintaa, osa alueelle kokoontuneista nuorista kävi käsiksi poliisiautoihin vaikeuttaen ja häiriten poliisin ja sairaankuljetuksen tehtäviä.
Tilanteen muuttuessa osallistujille ja sivullisille vaaralliseksi ja alueen asukkaille häiritseväksi, poliisi joutui tyhjentämään koko pysäköintialueen. Kaikki paikalla olleet poistuivat paikalta kehotuksesta.

Lue myös: Motskarikaahari kiinni Oulussa

Kilpailut

Uusimmat