Kuva: Marja Ollakka

Oulun Nallikarin Lomakylä vuoden leirintäalue -Raahen Lohenpyrstö paras SF-Caravan -jäsenalue

30.04.2020 08:56 - Jussi Häkkilä

Valtakunnallinen caravanmatkailun kattojärjestö SF-Caravan ry on valinnut Oulun Nallikarin Lomakylän viime vuoden parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi ja Raahen Lohenpyrstön parhaaksi SF-Caravan -jäsenalueeksi.

Valtakunnallinen caravanmatkailun kattojärjestö SF-Caravan ry on valinnut Oulun Nallikarin Lomakylän viime vuoden parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi jäsenäänestyksen perusteella. Raahen Lohenpyrstö valittiin puolestaan parhaaksi SF-Caravan -jäsenalueeksi.

Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. Palkitsemisperustelujen mukaan Nallikarin lomakylä on viime vuosina merkittävästi kehittänyt palveluitaan erityisesti panostamalla tasokkaaseen loma-asunto- ja mökkimajoitukseen.  Nallikari saa kiitosta myös hyvästä asiakaspalvelusta.

Raahen SF-Caravan Lohenpyrstö on palkitsemisperustelujen mukaan loistava esimerkki talkootyöllä hoidetusta leirintäalueesta, jossa näkyy hyvä palveluhenki ja toimiva yhteistyö kaupungin kanssa.  Aluetta on kehitetty määrätietoisesti, rakentaen uusia huoltorakennuksia ja parantaen palvelukokemusta mm. ennakkovarausjärjestelmää kehittäen. Erityisesti karavaanarit kehuivat aluetta siisteydestä ja avaruudesta.

Lue myös: Pohjois-Pohjanmaalle, Kainuuseen ja Vienan Karjalaan kehitteille rajat ylittäviä matkailupaketteja

Kilpailut

Uusimmat