Kuva: Raahen kaupunki

Raahen Meripäivät sekä Pekanpäivien yleisötilaisuudet perutaan tältä kesältä – kielto ei vaikuta tällä hetkellä loppukesän tapahtumiin

23.04.2020 14:16 - Marja Ollakka

Raahen kaupunki on hallituksen linjauksen mukaisesti päättänyt, että kesäkuun lopulla perinteisesti järjestettävien Pekanpäivien kaikki yleisötilaisuudet perutaan. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät perutaan tältä vuodelta kokonaan.

Raahen kaupunki on hallituksen linjauksen mukaisesti päättänyt, että kesäkuun lopulla perinteisesti järjestettävien Pekanpäivien kaikki yleisötilaisuudet perutaan. Pekanpäiviä organisoiva kulttuuripalvelut selvittää nyt yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa, voitaisiinko osaa Pekanpäivien ohjelmasta järjestää esimerkiksi livestriimauksina verkossa.

Sen sijaan Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät perutaan tältä vuodelta kokonaan. Meripäivät oli tarkoitus järjestää heinäkuun toisena viikonloppuna.

Eilen julkistettu isojen yleisötapahtumien kielto ei vaikuta tällä hetkellä elokuussa järjestettäviin tapahtumiin. Hallitus arvioi loppukesän yleisötapahtumien kohtaloa kesäkuun alussa. Elokuun viimeiselle viikonlopulle suunniteltua Raahen Pimiät -tapahtumaa ei tässä vaiheessa peruta. Raahen Pimiöiden osalta järjestelyistä ja ohjelmakokonaisuuksista tiedotetaan viimeistään kesäkuun alussa sen jälkeen, kun ohjelmantuottajien ja näytteilleasettajien halukkuutta osallistua tapahtumaan on selvitetty ja valtakunnallinen linjaus yleisötilaisuuksista elokuun osalta ratkeaa.

Lue myös: Qstock 2020 peruuntuu koronapandemian vuoksi - ostetut liput käyvät sellaisenaan kesälle 2021

Kilpailut

Uusimmat