Kuva: Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Oulun Hiukkavaaraan uusia vuokra-asuntoja

01.10.2019 10:31 - Jussi Häkkilä

TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Hiukkavaaraan monitoimitalon lähelle kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joihin tulee kaikkiaan 56 vuokra-asuntoa.

TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Hiukkavaaraan monitoimitalon lähelle kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joihin tulee kaikkiaan 56 vuokra-asuntoa. B-talon asunnot ovat suunnattu senioreille, A-talon asunnot kaikenikäisille. Asunnot valmistuvat ensi kuun lopussa.
Senioreille suunnatussa B-talossa on mm. sähköinen ulko-oven avaus, leveämmät porraskäytävät ja sähkömopon tai -pyörätuolin latauspiste. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja A-talon asunnoissa omat saunat. B-talon asunnoissa ei ole omia saunoja, mutta saunavuoron voi varata talosaunasta. Talosaunan lisäksi asukkaiden käytössä ovat pesutupa, kuivaushuoneet ja ulkoiluvälinevarastot sekä leikki- ja oleskelualue. Autoille on katos- ja avopaikkoja. Kiinteistö on savuton.
Lisäksi kiinteistöllä on oma aurinkosähkövoimala, joka tuottaa sähköä talojen omiin tarpeisiin.
Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Skanska Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy.

Lue myös: Skanskalta uusi asuntokortteli Oulun Myllytulliin

Kilpailut

Uusimmat