Oululainen luokanopettaja ja yrittäjä Kasper Forsman tutustuttaa meidät pickleballin maailmaan.
Oulun Hiukkavaaran keskusleikkipuiston rakentaminen on alkamassa.
Oulun kaupunki vuokraa Hiukkavaaran lisäkoulun Hoivatilat Oyj:ltä.
Hiukkabaana parantaa erityisesti voimakkaasti kasvavan Hiukkavaaran alueen saavutettavuutta kävelen ja pyörällä. Hiukkabaana on osa yhdyskuntalautakunnan hyväksymän Baanaverkkosuunnitelma 2030:n mukaista pyörätieverkkoa.
Oulun Hiukkavaaraan Soittajankankaalle Marssisauvantielle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat tammikuun alussa.
Luo arkkitehdit Oy:n Rento ruutukaava arvioitiin parhaimmaksi Senaatti-kiinteistöjen, Koy Hiukan Pihan sekä Oulun kaupungin teettämistä kolmesta suunnitelmasta Hiukkavaaran keskuksen tulevan asemakaavan ideoinnin ja kaavarungon viimeistelyn pohjaksi.
DNA, Business Oulu, sivistys- ja kulttuuripalvelut, Hiukkavaaran koulu ja Playsign toteuttavat yhdessä 5G-pilotin Hiukkavaaran koulussa. BusinessOulun yhteyspäällikkö Heikki Huhmo oli Marjan jututettavana Pookin päivässä.
TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Hiukkavaaraan monitoimitalon lähelle kaksi viisikerroksista kerrostaloa, joihin tulee kaikkiaan 56 vuokra-asuntoa.
Upouuden liikekeskuksen yhteyteen valmistunut tila nimettiin Hiuskaksi alueen asukkaille järjestetyllä nimikilpailulla. Sen toiminta tulee painottumaan perhe-, lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön. Hiuskan siunaa käyttöön piispa Jukka Keskitalo. Viime keväänä Oulujoen seurakunnan työryhmä kyseli alueen asukkailta, minkälaista toimintaa he toivovat järjestettävän uuteen seurakuntakotiin. Noin 80 prosenttia vastaajista toivoi avointa tilaa, jossa vanhemmat voisivat oleskella lasten kanssa. Asukkaiden toiveisiin pyritään vastaamaan siten, että tilat ovat avoinna joka viikko keskiviikosta perjantaihin kello 14–18.
Oulun Hiukkavaaran pääpoliisiaseman sisäilmatutkimuksissa on käynyt ilmi, että poliisin käytössä olevissa B- ja C-osissa on riskirakenteita.
Oulun Hiukkavaaraan viime kuun lopussa valmistunut Paraatikatu 10 vuokrakerrostalo on saanut ensimmäisenä rakennushankkeena Oulussa vihreää rahoitusta.
Oulun Hiukkavaaran ja Kiulukankaan välinen Raitotie avataan tänään yleisen liikenteen käyttöön.
TA-Yhtiöt rakennuttaa Oulun Hiukkavaaraan monitoimitalon viereen uusia kerrostaloasuntoja.
Hartela Pohjois-Suomi ja Kesko ovat tehneet sopimuksen uuden liikerakennuksen rakentamisesta Oulun Hiukkavaaran keskukseen.
Oulun poliisitalohankkeen ohjausryhmä esittää Oulun poliisilaitoksen kaikkien toimintojen keskittämistä tulevaisuudessa nykyisen pääpoliisiaseman yhteyteen Hiukkavaaraan.
Oulun Hiukkavaaratalon virallisia vihkiäisiä vietetään tänään.