Kuva: Ari Kettukangas

Liikuntapasseilla kannustetaan työttömiä liikkumaan Oulussa

12.09.2019 10:33 - Minna Kuosmanen

Oululaiset työttömät työnhakijat pääsevät jälleen liikkumaan maksutta syksyllä 2019. Oulun kaupunki tarjoaa oululaisille työttömille liikuntapassit, joilla he voivat käydä maksutta uimassa, kuntosalilla tai pelaamassa sulkapalloa kaupungin liikuntapaikoissa.

Liikuntapassi on voimassa 1.10.–31.12.2019 ja se oikeuttaa yhteen maksuttomaan käyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma–pe) klo 15 asti. Passi käy Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raksilan, Raatin, Linnanmaan, Oulun urheilutalon, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Oulunsalon liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin Vorellin kunto- ja liikuntasaleissa. Oulunsalon liikuntakeskukseen sisäänpääsy liikuntapassilla on klo 13.30–15 välisenä aikana.

Liikuntapassin voi hakea henkilöllisyystodistusta vastaan keskiviikkona 25.9.2019 klo 8–18 Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta (Torikatu 34-40). Tämän jälkeen passin voi noutaa TE-toimistosta sen normaaleina aukioloaikoina. Passin hakijan tulee olla TE-toimistoon rekisteröitynyt oululainen työtön työnhakija.

Liikuntapassien tarkoituksena on tukea työttömien hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Kilpailut

Uusimmat