Kuva: Bittium

Bittiumilta äärimmäiseen tietoturvakäyttöön tarkoitettu älypuhelin

28.05.2019 09:16 - Jussi Häkkilä

Oululainen Bittium tuo markkinoille äärimmäiseen tietoturvakäyttöön tarkoitetun älypuhelimen.

Oululainen Bittium tuo markkinoille äärimmäiseen tietoturvakäyttöön tarkoitetun älypuhelimen. Uuden Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimen tietoturvallisuuden ydin on sen kerroksittain rakennettu tietoturva. Kerroksittaisella tietoturvalla varmistetaan sekä puhelimeen tallentuneen tiedon että tiedonsiirron suojaus parhaalla mahdollisella tavalla.
Puhelimen tietoturvaominaisuuksiin kuuluvat mm. lukuisat salaukseen, tunnistukseen ja avaintenhallintaan liittyvät ominaisuudet, käynnistyksen ja käytönaikaiset tietoturvatarkastukset, luvattoman laitteeseen kajoamisen tunnistava tietoturva-alusta sekä yksityisyyskytkin, jolla voi yhdellä napin painalluksella kytkeä pois käytöstä mikrofonit, kameran ja Bluetooth-yhteyden.
Puhelin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sen käyttöikä on yhtiön mukaan normaaleja älypuhelimia merkittävästi pidempi ja tietoturvapäivitysten saatavuus huomattavasti parempi.
Uutta älypuhelinta ja siihen liittyviä ohjelmistoratkaisuja esitellään ensimmäisen kerran Infosecurity Europe -messuilla ensi viikolla Englannissa Lontoossa.

Lue myös: Bittium toimittaa aaltomuodon porttauksen Suomen Puolustusvoimien tilaamiin taktisiin radioihin

Kilpailut

Uusimmat